Protaras - Hotel Narcissos ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Protaras - Hotel Narcissos ***+

Poloha: nově zrekonstruovaný hotel se nachází v klidné části na okraji letoviska Protaras. Hlavní budova a patrové bungalovy spolu s velkým bazénem uprostřed a krásnou zahradou tvoří uzavřený celek. K hotelu patří vlastní vodní park se skluzavkami a tobogány, který je umístěný za hotelem. Malebné písčité pláže Glifades a Green Bay jsou vzdáleny asi 600 m z kopce pod hotelem, centrum letoviska Protaras je asi 2 km daleko. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno asi 50 km (asi 50 min.).

Vzdálenosti vodní park: cca 20 m
nejbližší pláž: cca 600 m
centrum Protarasu: cca 2 km
Larnaka: cca 50 km

Sport a zábava: venkovní bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), tenisový a basketbalový kurt (noční osvětlení), dětská herna a klub, vlastní vodní park (skluzavky a tobogány – vstup zdarma).

Minimální obsazenost: 2 os. (apartmán).

Stravování: all inclusive

all inclusive – snídaně, oběd a večeře formou bufetu, lehké občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: aparthotel

hotel nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných studiích a apartmánech s 1 ložnicí. Studia mají manželskou postel a rozkládací pohovku, plně vybavený kuchyňský kout (el. vařič, základní nádobí, malá lednička), LCD sat. TV, klimatizaci, Wi-Fi, sejf, koupelnu (vana nebo sprchový kout, toaleta, fén), kávovar a sadu na kávu a čaj, balkón s výhledem do okolí, k bazénu nebo na moře. Apartmány mají navíc oddělenou ložnici od obývací části, kde je rozkládací pohovka pro 2 osoby.

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace a taverna (a la carte), bar, prádelna a čistírna, výtah, zahrada s dětským hřištěm, parkoviště.