Protaras - Hotel Tsokkos Beach ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Protaras - Hotel Tsokkos Beach ***+

Poloha: hotel se skládá z několika bloků budov, které tvoří se sousedním hotelem Odessa ze stejného řetězce uzavřený celek, mezi jehož budovami je prostorný plavecký bazén a udržovaná zahrada. Písčitá pláž Vrisi se širokou nabídkou vodních sportů se nachází 200 m od hotelu, stejně jako hlavní tepna centra letoviska. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno asi 65 km (asi 60 min.).

Vzdálenosti pláž: cca 200 m
centrum Protarasu: cca 200 m
Larnaka: cca 65 km

Sport a zábava: 2 venkovní bazény s lehátky a slunečníky (zdarma), 2 dětské bazény, tenisový kurt (noční osvětlení), stolní tenis, videoherna, animační programy, wellness (sauna, vířivá koupel) a fitness centrum, široká nabídka vodních sportů na pláži (šlapadla, vodní lyžování, skútry, parasailing, jízda na banánu aj.).

Stravování: all inclusive

all inclusive – snídaně, oběd a večeře formou bufetu, lehké občerstvení, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování: hotel ***+

hotel nabízí ubytování v celkem 247 pokojích standard, superior, deluxe, rodinných suitách a suitách. Pokoje o velikosti 24-27 m 2 mají buď manželskou postel nebo 2 samostatná lůžka, některé mají možnost až 2 přistýlek, LCD sat. TV, klimatizaci, prostornou koupelnu (vana nebo sprchový kout, toaleta, fén), kávovar a sadu na kávu a čaj, balkón s výhledem k bazénu, do zástavby nebo na moře. Wi-Fi, sejf, malá lednička jsou za poplatek. Suity (60 m 2 ) mají navíc oddělenou ložnici od obývací části.

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace, bar, prádelna a čistírna, směnárna, 3 výtahy, zahrada s dětským hřištěm, parkoviště.