Severní Kypr - Hotel Oscar ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Hotel Oscar ****

Poloha: Příjemný a velice oblíbený hotelový resort Oscar má vynikající polohu. Nachází se v blízkosti obchodního a turistického přístavu a pouze 2 km od městečka Kyrenia. Vzdálenost od letiště Ercan je cca 35 km. Hotel má vlastní písečnou pláž, která se nachází přímo před hotelem. Hotel disponuje i menším aquaparkem, tudíž je tento hotel správnou volbou pro rodiny s dětmi.

Pláž: Menší písečno-oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. V moři jsou místy kameny a oblázky. Vstup do moře je možný z pláže nebo přes molo. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Sport a zábava: šipky, stolní tenis, tenisové kurty, biliár, Spa a wellness, hamman, sauna, masáže

Pro děti: Menší aquapark se skluzavkami, bazén s umělými vlnami, dětský klub, dětské hřiště

Stravování: polopenze

SNÍDANĚ - formou švédských stolů.
POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu. Nápoje u večeře se hradí extra.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu: HHotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, směnárnu, lobby bar, internetové připojení, restaurace, bary, venkovní bazény, vnitřní bazén, menší aquapark se skluzavkami, bazén s umělými vlnami, dětský klub, dětské hřiště, šipky, stolní tenis, tenisové kurty, biliár, Spa a wellness, hamman, sauna, masáže, kosmetické procedury, plážové večírky (v hl. sezóně), karaoke, živá hudba, promítaní filmů (v hl. sezóně).

Vybavení pokoje: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo dítě jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem, bezpečností schránkou. Většina pokojů má k dispozici i balkon. Pokoje s výhledem na moře jsou na vyžádání a za příplatek.