Severní Kypr - Riverside Premium Hotel ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Riverside Premium Hotel ****

Poloha: AKCE - AŽ 2 DĚTI ZA CENU LETENKY!
Příjemný hotelový komplex Riverside, který je umístěn v rozlehlé subtropické zahradě, se skládá z několika budov. Hotel se nachází cca 2 km od písčité pláže (k dispozici hotelový svoz zdarma) a cca 8 km od centra města Kyrenia. Letiště Ercan je vzdáleno cca 45 km od hotelu.

Pláž: Písečná pláž se nachází cca 2 km od hotelového komplexu. Lehátka, slunečníky jsou na pláži zdarma. Pro klienty je poskytován shuttle bus na pláž zdarma. Na pláži se nachází příjemná restaurace s barem (za poplatek).

Sport a zábava: Posilovna, tenisové kurty, volejbal, sauna, zábavní večery.

Pro děti: dětská sekce v bazénu, dětské hřiště, dětská postýlka, hlídání dětí za poplatek, aquapark (provoz pouze v sezóně), skluzavky.

Poznámka: Ve vedlejší sezóně mohou být některé služby hotelu omezeny.


Stravování: all inclusive

LIGHT ALL INCLUSIVE: Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem, maximálně do 22 hodin. Mezi jednotlivými jídly se nepodává občerstvení / snack. Nápoje zdarma mohou být vymezeny pouze na vybraném baru.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Komplex hotelové budovy, vilek a bungalovů se nachází v krásné zahradě. Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, a la carte restauraci/bar, lobby bar, bar u bazénu, Ranch bar, venkovní bazén se skluzavkami/tobogány (skluzavky nefungují od 1.10.), dětský bazén, relaxační bazén pouze pro dospělé, 1/2 olympijský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu i na pláži jsou zdarma, malou posilovnu, minimarket, vnitřní bazén, tenisové kurty, volejbal, saunu. Hotel příležitostně pořádá zábavní večery.

Vybavení pokojů: Příjemně zařízené dvoulůžkové hotelové pokoje s možností 2 přistýlkek pro děti nebo 1 přistýlky pro dospělého jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaleta, fén), klimatizací (individuální), SAT/TV, telefonem, miniledničkou, balkonem nebo terasou.