Budapešť - Bratislava, Budapešť a termály Velký Meder

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Budapešť - Bratislava, Budapešť a termály Velký Meder

nas_tip: Třídenní advent plný poznávání metropolí Bratislavy a Budapešti - prohlídka hlavních pamětihodností s průvodcem a adventní trhy na náměstích. A poslední den relax a odpočinek v termálním koupališti Velký Meder.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa A - Praha, Poděbrady (dálnice ÖMV), HK, PCE, Holice (Chrudim), V. Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno, Olomouc (+250), PŘÍPADNĚ JEDE OPAČNĚ Trasa B - Havířov (+500), Ostrava (+500), Hranice na Moravě (+500), Olomouc (+250), Zábřeh na Moravě (+250) Trasa L - Lanškroun (+150), Ústí nad Orlicí (+150), Česká Třebová (+150)

Program zájezdu

1. den: Ráno odjezd do Bratislavy (Praha 5:30, HK 7:00, PCE 7:30 a další nástupní místa analogicky), prohlídka historického jádra Starého města - Michalská brána, Bratislavský hrad, katedrála sv. Martina, Františkánský kostel a tradiční vánoční trhy na Hlavním a Františkánském náměstí. Nocleh v Bratislavě.2. den: Celodenní výlet do Budapešti, navštívíme historické části: Buda - hradní čtvrť,  Rybářská bašta, Matyášův chrám a Pešť - impozantní budova Parlamentu, vánoční trhy na Vörösmartyho náměstí, pěší zónu Váci útca. Individuálně lze navštívit např: termální lázně Széchényi nebo lux. lázně hotelu Gellért. Večer návrat na ubytování. 3. den: Po snídani odjezd na relaxaci do termálního koupaliště Velký Meder. Zdejší vody přispívají k celkové regeneraci organismu (celodenní vstupné cca 10 EUR/osoba). V podvečer odjezd do ČR.