Budapešť - Hotel Aquaworld Resort Budapest, 4 noci, 5% sleva 1.Moment a 4=3 v roce 2023

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Budapešť - Hotel Aquaworld Resort Budapest, 4 noci, 5% sleva 1.Moment a 4=3 v roce 2023

Luxusní 4* hotel propojený s největším krytým Aquaparkem ve střední Evropě.
Vlastní hotelové lázně a wellness zdarma - v županu přímo k bazénům.
Dítě do 7 let na přistýlce se stravou ZDARMA.
NEMO tour TIP.

Pobyty 5 dní/4 noci.
SLEVA 4=3 platí pro jakýkoliv nástupní den v období 01.03.- 06.04., 10.04.- 25.06., 03.09.- 25.10., 05.11.- 17.12.2023 a je již v uvedených cenách pobytů zohledněna (lze ji kombinovat se slevou za včasný nákup - tato sleva není zakalkulována do ceny - konečná cena Vám bude sdělena při dotazu resp. potvrzování rezervace daného termínu).
5% sleva za včasný nákup (1.Moment) platí 60 dnů a více před nástupem na pobyt v období 01.03.- 25.06., 03.09.- 17.12.2023 (v cenách není zohledněna, lze ji kombinovat se slevovou akci 4=3, den zdarma, kromě Velikonoc a letního období 25.06.- 03.09.2023).

SPECIÁLNÍ CENY VE SVÁTEČNÍM OBDOBÍ (Velikonoce 6.-10.4.2023, svátky v Maďarsku, závod F1, 21.7.- 23.7.2023 a případně svátky v ČR). Platí také pro období konce roku. Speciální ceny bez dalších slev. Na dotaz v NEMO tour s.r.o.

Hotel je oprávněn požadovat garanci úhrady extra služeb čerpaných během pobytu (útrata na baru, občerstvení v Aquaparku apod.) ve formě kreditní karty nebo vratné kauce při příjezdu ve výši cca 50 Eur/noc/pokoj). Platí se při příjezdu, vyúčtování při odjezdu. Pozorně si prosím přečtěte odbavení včetně Poukazu a "Informacích před odjezdem".

Jeden z největších a také nejoblíbenějších hotelových komplexů ve střední Evropě propojený s areálem Aquaparku se nachází v severní části Budapešti vedle dálnice MO. Jeho skvělá poloha a široká nabídka služeb pro rodiny z něj činí oblíbenou destinaci po celý rok. V moderním hotelu je k dispozici: hala s recepcí, kavárna, restaurace, letní panorama Koktejl bar v 8.patře, hotelové lázeňské ORIENTAL SPA WELLNESS centrum s barem a fitness, herna pro děti - dětský klub Bongo Kids Club - animační program během prázdnin. Přímý vstup z hotelu do Aquaworldu – největšího tématického aquaparku ve střední Evropě, jehož dominantou je replika kambodžského chrámu Angkor, který má 5 poschodí a délku 72 m (v ceně pobytu). Součástí hotelového areálu je také menší apartmánový objekt s komfortně vybavenými apartmány dvojího typu (1 nebo 2 ložnice, s obývacím pokojem a koupelnou). Přímý vstup z hlavní budovy hotelu. Parkování zajištěno na parkovišti před hotelem nebo v podzemních garážích (za poplatek), případně v areálu apartmánů (zdarma). Pobyt se psem je povolen (za poplatek 17 €/noc). Wi-Fi připojení k internetu zdarma v celém hotelu.
Koupání: AQUAWORLD, obrovské vodní a zábavní centrum se zážitkovými bazény (vnitřní i venkovní) a 11 speciálními skluzavkami s různou délkou pro děti i dospělé, včetně obřích tobogánů, dále k dispozici bazén s umělým vlnobitím, 180 m dlouhá řeka, 3-metrová potápěčská věž, bazén pro surfaře, 25-m plavecký bazén, skokanská věž, Saunový svět (8 různých druhů saun, není v ceně), solná i ledová jeskyně, kavárna a bufetové občerstvení. Vstup na některé skluzavky a atrakce v AquaWorldu je omezen výškou dítěte. V létě se otvírá i koupaliště v zeleném parku, kde najdeme jak dětský bazén a hřiště, tak plavecký přepadový bazén a unikátní pařezovou saunu. Hotelové trojpodlažní lázeňské centrum ORIENTAL SPA WELLNESS - vnitřní i venkovní vyhřívaný relaxační bazén, vnitřní mandala bazén, sauny, parní lázeň, posilovna.
Budapešťský aquapark je největší krytý vodní park v Evropě, pojme až 1 800 návštěvníků. Nachází se v severní části Budapešti, u pešťského konce Megyerského mostu (Megyeri-híd). Je umístěn uprostřed zeleně, cca 8 km od centra metropole (k dispozici autobusové spojení MHD - několikrát denně, jízdní řád v recepci hotelu). Po celý rok Aquapark nabízí nezapomenutelnou zábavu návštěvníkům všech věkových kategorií. Hlavní budovu zastřešuje obrovská kopule o průměru 72 metrů, která má výšku 5 poschodí. Uvnitř čeká návštěvníky fantastická podívaná – ústřední budova připomíná svou architekturou chrám Angkor Wat v Kambodži, zvláštní sochy jsou obklopeny visutými mosty, věžemi a bazény.

Hlavní město Maďarska, ležící na obou březích Dunaje, vzniklo spojením Budy a Pešti v 2.polovině 19.století a jednoznačně nese stopy habsburské vlády, ale i pulsujícího velkoměsta...další informace v rubrice "POPIS DESTINACE".


Stravování: polopenze

snídaně + večeře formou bohatých bufetových stolů v hotelové restauraci.
V komplexu hotelu a Aquaparku se nachází několik restaurací a bufetů. Přímo v Aquaparku je samoobslužná restaurace s bohatou nabídkou lehkých a chutných jídel během dne.

Ubytování: hotel ****

Luxusní 4**** hotel propojený s největším Aquaparkem ve střední Evropě. Ubytování ve stylově vybavených pokojích STANDARD, SUPERIOR, JUNIOR SUITE a také komfortních apartmánech.
2- lůžkový, moderní, komfortně zařízený pokoj s kompletním příslušenstvím - POKOJ STANDARD, s výhledem na parkoviště koupelna s WC, fén, LCD TV+SAT, minibar, telefon, sejf, klimatizace, fén. Maximální obsazenost 2 dospělé osoby + 1 dítě do 14 let na přistýlce. Zapůjčení županu pro dospělé osoby. Některé pokoje s výhledem na parkoviště nemají balkon (cestovní agentura NEMO tour jako organizátor zajištění služeb na místě negarantuje pokoj s balkonem).
2- lůžkový, moderní, komfortně zařízený pokoj s kompletním příslušenstvím - POKOJ SUPERIOR, s výhledem na Budínské Hory - již v ceně koupelna s WC, fén, LCD TV+SAT, minibar, telefon, sejf, klimatizace, fén. Maximální obsazenost 2 dospělé osoby + 1 dítě do 14 let na přistýlce. Zapůjčení županu pro dospělé osoby. Některé pokoje nemají balkon (cestovní agentura NEMO tour jako organizátor zajištění služeb na místě negarantuje pokoj s balkonem). Varná konvice, káva, čaj.
JUNIOR SUITE, moderní, komfortně zařízený prostorný 2- lůžkový pokoj s kompletním příslušenstvím s možností přistýlky, TV+SAT, minibar, telefon, trezor, klimatizace, fén. Maximální obsazenost 2 dospělé osoby + 2 děti do 14 let na přistýlce nebo 3 dospělé osoby. Zapůjčení županu pro dospělé osoby. Pokoje s výhledem na parkoviště nemají balkon. JUNIOR SUITE pokoje s výhledem na Budínské Hory za příplatek - info v agentuře.
APARTMÁN pro 2-4 osoby (50-56 m2): 1 ložnice s francouzským manželským dvojlůžkem + obývací pokoj s možností přistýlky pro 1 dospělou osobu nebo maxim. 2 děti do 14 let. V každém z nich je koupelna se sprchou/vanou a WC. Cena na dotaz.
APARTMÁN pro 4-6 osob: 2 ložnice vždy s 2 lůžky + obývací pokoj s možností přistýlky pro 1 dospělou osobu nebo maxim. 2 děti do 14 let. V každém z nich je koupelna se sprchou/vanou a WC. Cena na dotaz.
RODINNÝ POKOJ - tzv. Family Room: dva standardní 2-lůžkové pokoje propojené dveřmi, s koupelnou se sprchou a WC, TV+SAT a další vybavení. Možnost přistýlky. Podrobnější informace ohledně kalkulace ceny např. při obsazení 2 dospělí a 2 nebo 3 děti, 1 dospělý a 2 děti apod. na dotaz.