Bükfürdő, Répce Gold H172 - Gold Holidays

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bükfürdő, Répce Gold H172 - Gold Holidays

REZERVUJTE NYNÍ A ZÍSKÁTE NAVÍC BONUS 6% - časově omezeno.
Hotel je situován v blízkosti lázní v klidné lokalitě, je propojen krytou chodbou s termálními lázněmi, hotel uspokojí i náročnou klientelu.

Výlety: zámek Szapáry, historická města Šoproň a Kőszeg, jedno z nejhezčích historických městeček Maďarska, nebo Szombathely, místo obývané od dob Římanů, kde se nachází svatyně bohyně Isis.

Služby – vybavení: restaurace, lobby bar, dětský koutek, biliár, šipky, konferenční sál s kapacitou 100 míst, jakuzzi, plavecký bazén, sauna, whirlpool a parní kabina, perličková lázeň, posilovna, kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže, solárium, obchod s dárkovými předměty, telefon, telefax, Internet, trezor, v blízkosti se nachází i golfové hřiště, tenisový kurt, bowling, hřiště na košíkovou, kopanou, volejbal a kuželková dráha, stolní tenis.
Lázeňské služby: pitná kúra, lékařské prohlídky, ucelené léčebné kúry, hydroterapie, elektroterapie a fyzioterapie, zdravotní gymnastika, masáže, laser, bahenní zábaly parafango, ultrazvuk.

Termální lázně: Léčivá voda o teplotě 58°C má mimořádně vysoký obsah železa, je to charakteristická zemito-vápenitá voda s konstantním podílem vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanů. Při koupelové léčbě je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře. Jako pitná kúra je doporučována v případech překyselení žaludku a zažívacích potížích.
Komplex má 27 bazénů s celkovou vodní hladinou větší než 5100 m2. Voda v léčebných bazénech má teplotu 32-38°C, teplota vody v plaveckých bazénech je mezi 26 a 28°C, pro děti jsou zde brouzdaliště, ve kterých se mohou cákat v naprostém bezpečí. Je zde i komplex skluzavek dostupných zdarma, sportovní hřiště (plážový volejbal, plážová házená, nohejbal, badminton, plážový fotbal, streetball, stolní tenis), pro občerstvení je zde několik restaurací a snack-barů.

Stravování: polopenze

snídaně, obědy, večeře – jsou podávány v restauraci s klimatizací formou bohatých bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

Komfortní 2lůžkové pokoje s možností přistýlky, rodinné pokoje a apartmány s klimatizací, vlastní koupelnou, WC, TV, telefon, minibar, bezpečnostní schránkou a připojením na internet. Dostupné i pokoje pro alergiky, nekuřáky či hosty s tělesným postižením.