Balatonfüred - Hotel Marina ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Balatonfüred - Hotel Marina ***

Ideální hotel pro rodiny s dětmi, přímo u jezera. V blízkosti aquapark Annagora a široká nabídka sportovních možností.

Poloha: na okraji obce, přímo u jezera. Aquapark Annagora cca 400 m. Centrum cca 500 m.

Pláž: vlastní hotelová pláž a s lehátky a slunečníky zdarma (dle dostupnosti).

Vybavení: rodinný hotel s cca 349 pokoji, přijímací hala s lobby, 2 restaurace, plážový bufet a bar. 4 výtahy. Obchod s novinami, suvenýry a kadeřnický salón. Velký park s loukou s lehátky. Vnitřní bazén 25 x 8 m s odděleným dětským bazénem.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, volejbal, badminton a basketbal. Za poplatek: kanoe nebo kajak, rybaření, kuželky (cca 6 €), biliár, půjčovna kol, škola surfování a jachtingu, minigolf (cca 1,60 €), koně, tenis, vodní lyže.

Internet : WiFi zdarma ve veřejných prostorách.

Wellness tip : zdarma: sauna, krytý bazén (25 x 8 m). Za poplatek: masáže (od cca 15 €), solárium, kosmetické studio.

Pro děti : dětský bazén, hřiště, dětská herna, miniclub, minidisco, animace, trampolína. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK). Max. počet osob nesmí být dětskou postýlkou překročen. Dítě nad max. počet osob smí spát s rodiči v posteli.

parkování: uzavřené hotelové parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 1,80 €/den/os. od 18 let;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/4 noci;
začátek/konec nájmu: příjezd od 14 h, odjezd do 11 h. Dřívější příjezd/pozdější odjezd - povinný paušální poplatek (cca 12-20 €/ osoba, platba na místě).

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. 11.00-18.00 h. mezinárodní pokrmy, sladkosti a snacky. 7.00-24.00 h. nealkoholické nápoje, káva a čaj. 11.00-24.00 h. stolní vína a točené pivo. 17.00-23.00 h. místní alkoholické nápoje (aperitivy a digestivy) v drink baru.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny telefonem, satelitní TV, minibarem, chladničkou vanou a WC. Dvoulůžkové pokoje Superior (A2B): stejné vybavení jako A2A, navíc klimatizace. Dvoulůžkové pokoje Superior Plus (A2D): cca 15 m2, stejné vybavení jako A2A, navíc klimatizace, zrenovovaná koupelna. Rodinné pokoje (A4A/A5A): stejné vybavení jako A2A. 2 dvoulůžkové pokoje (oddělená lůžka) vedle sebe bez propojovacích dveří. Rodinné pokoje (A3B/A4B): stejné vybavení jako A2A. 2 dvoulůžkové pokoje s propojovacími dveřmi. Dvoupokojové apartmány Superior (A3D/A4D): stejné vybavení jako A2A, navíc klimatizace a balkon. 2 propojené pokoje bez dveří. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A.