Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 7 nocí, 7=6 a 5% sleva 1.Moment

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hévíz - Naturmed Hotel Carbona, 7 nocí, 7=6 a 5% sleva 1.Moment

Vlastní komfortní hotelové lázně - v županu přímo k bazénům.
Vše pod jednou střechou, koupání po celý rok, bazény a sauny včetně termálních bazénů.
1x dítě do 6 let zcela zdarma s polopenzí na přistýlce s 2 plně platícími osobami.
Hotel****superior blízko centra Hévízu.
Dokonalý komfort a pohodlí. NEMO tour TIP.

Rekreační pobyty 8 dní/7 nocí s libovolným nástupem.
5% Sleva za včasný nákup (1.Moment) platí 60 dnů a více před nástupem na pobyt
Sleva 7=6 v období prázdnin do 3.9. a od 23.10.-24.12.2021 slevu lze kombinovat se slevou za 1.Moment ve výši 5% (není zohledněno)

NaturMed Hotel Superior Carbona**** je komfortně zařízený hotelový komplex situovaný přímo v centru Hévízu. Lázeňské oddělení, bazénový svět a velmi široká a pestrá nabídka pro volný čas s příjemnou zahradou nabízí vše jak pro wellness pobyty ale i pro relaxaci všech generací. K dispozici je recepce, restaurace Attila, kavárna a džusový bar, bazénový bar Neptun a pivní bar Carolina, dětské hřiště, zahrada, výtah, parkoviště, kosmetika, pedikúra a manikúra, kadeřník, prodej suvenýrů. Možnost léčebných procedur v rozsáhlém lázeňském oddělení přímo v hotelu. Velmi komfortně zařízené hotelové LÁZEŇSKÉ CENTRUM: letní zahradní areál s lehátky a vodní svět se zážitkovým bazénem (cca 300m2, po renovaci, která proběhla před 3 lety), dětský bazén (v letním období), vnitřní plavecký bazén (12x25 m), 2 vnitřní termální bazény (cca 33-37°C), Saunový svět s finskou saunou, aroma kabinou, tepidáriem a parní lázní), fitness, solná jeskyně, Kneippův bazének, odpočívárna. Různé sportovní programy dle aktuální hotelové nabídky (ranní gymnastika, jóga aj.).
Koupání: vnitřní i venkovní (letní) hotelové bazény včetně termálních bazénů, termální jezero vzdálené cca 500 m od hotelu.

Hévíz - unikátní přírodní termální jezero s rašelinovým dnem je největším léčivým jezerem na světě s možností koupání. Nachází se jen 6 km od Balatonu. Teplota vody se pohybuje v létě okolo 33 - 35°C, v zimě cca 26-28°C. Léčivé bahno a voda představují základ místní balneoterapie (termální koupele + pitná kúra). Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".


Stravování: polopenze

Hotelová restaurace nabízí maďarskou a mezinárodní kuchyni.
Vstup do hotelové restaurace není povolen v plavkách, kratších kalhotách apod. Pro denní občerstvení je možné využít džusového baru, pool baru nebo příjemné kavárny.
Polopenze - snídaně i večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

Ubytování zajištěno za dodržování přísných bezpečnostních opatření v souladu s aktuálními nařízeními maďarské vlády. Více informací v pokynech na cestu a pobyt - odbavení před cestou.
2- lůžkový pokoj STANDARD, cca 20 m2, vana nebo sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení. Možnost přistýlky. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj STANDARD PLUS, cca 22 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení - navíc Premium kosmetika do koupelny - pokoje za příplatek, na dotaz. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj SUPERIOR, cca 25 m2, sprcha a WC, TV+SAT, telefon, rádio, sejf, minibar, klimatizace, WiFi připojení - vybavením jako Standard PLUS a navíc varná konvice + káva, čaj (denně doplňováno). Pokoje za příplatek, na dotaz. Některé pokoje s balkonem (CK pokoj s balkonem negarantuje).
2- lůžkový pokoj DE-LUXE a ORIENTAL - Novinka, v budově "D", zcela renovované pokoje včetně Premium kosmetiky do koupelny...