Hotel Dráva, Harkány

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Dráva, Harkány

Harkány se nacházejí v sousedství města Pécs na jihu Maďarska. Zdejší léčebná voda je unikátní svým složením a účinky. Léčebnou vodu s vysokým obsahem sulfidu karbonylu, která vyvěrá z hlubiny 62 stupňů horká, si návštěvník může užívat ve formě vanových koupelí i v bazénu.

Hotel Dráva se nachází v rozsáhlém parku v centru města, pouhých 150 m od lázeňského areálu.

Stravování: V hotelové restauraci a kavárně.

Ubytování: Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou, WC, minibarem, telefonem, TV SAT, fénem a sejfem.

Vybavení: Hotel má prostornou halu s recepcí, restauraci a kavárnu s terasou, výtahem a konferenčním sálem. Klientům je k dispozici velká terasa s lehátky, stolky a slunečníky. Hotel disponuje krytým termálním bazénem, whirlpoolem a saunou. U hotelu je hlídané parkoviště, tenisové kurty a sportoviště pro míčové hry.

Zábava a sport: tenisový kurt, jízdní kola

Doprava:Kyvadlová doprava do Harkány

Termíny: leden 2024

Odjezdy:
Praha - Brno - Bratislava
Harkány: sobota autobusové nádraží

Zavazadla: na osobu
1x příruční zavazadlo 7 kg (42×30×18 cm)
1x cestovní zavazadlo 20 kg (80×50×30 cm)
Z přepravy jsou také vyloučena jakákoliv domácí zvířata. Kufr a veškerá zavazadla musí být označena viditelnou visačkou se jménem a adresou.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.


Stravování: polopenze

formou bufetový stolů

Ubytování: hotel ****

Pokoj Klasik ( 2 osoby) klimatizadce, pokoj s dvoulůžko (některé s mžností jedné přistýlky) koupelna se sprchou/vanou, fén, župan, TV SAT, telefon,, minibar,sejfem. Wifi (25-31 m²)

Pokoj Superior ( 2+2 osoby) klimatizadce, ložnice s obývací částí oddelené mezistěnou, ložnice s dvoulůžkem v obývací části rozkládací pohovka, koupelna se sprchou/vanou, fén, župan, TV SAT, telefon,, minibar,sejfem. Wifi (40 m²)

Suita ( 2 osoby) klimatizadce, ložnice a obývací pokoj, koupelna se sprchou/vanou, fén, župan, TV SAT, telefon,, minibar,sejfem. Wifi (52-70 m²)

Check in: 14:00
Check out: 11:00