Mosonmagyaróvár - Hotel Thermal Mosonmagyarovar ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mosonmagyaróvár - Hotel Thermal Mosonmagyarovar ***

Poloha: hotel se nachází asi 300 m od historického centra lázeňského města Mosomagyaróvár, které leží pouze 18 km od hranic se Slovenskem a je tak nejdostupnějším lázeňským městem z Česka (cca 360 km z Prahy). Za hotelovým komplexem se nachází velké termální koupaliště (za poplatek).

Sport a zábava: zdarma finská sauna a jacuzzi. Termální koupaliště – krytý (cca 33 x 20 m) a venkovní plavecký bazén (cca 25 x 14 m), venkovní a vnitřní termální bazény, jacuzzi, léčebné bazény, saunový svět (finská sauna, parní lázně ad.), masáže, léčebné terapie – vše za poplatek.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu. Možnost dokoupení večeří (výběr z menu).

Ubytování: hotel ***

menší lázeňský hotel nabízí ubytování ve 42 dvoulůžkových pokojích superior s možností přistýlky, ve 4 rodinných pokojích a 1 apartmánu. Pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, Wi-Fi, sejf a minibar. Některé pokoje superior mají balkón. Apartmány jsou na vyžádání a mají oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývacího pokoje s rozkládací sedací soupravou (2 lůžka pro děti do 12 let).

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace se zimní zahradou, snack bar, kosmetický a kadeřnický salón, mítinková místnost, prádelna a čistírna, úschovna zavazadel, obchod se suvenýry, výtah, wellness centrum.