Hotel Visegrád

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Visegrád

Hotel Visegrád**** tento rodinný podnik najdete v meandru Dunaje v blízkosti slovenských hranic v krásném přírodním prostředí v sousedství chráněné krajinné oblasti Pilis, 40 km od Budapešti. Jeho současná podoba byla vytvořena v roce 2011. Hotel disponuje 73 pokoji, wellnesem, bowlingem a konferenčními místnostmi. Hotel si potrpí na rodinnou atmosféru. Personál bude nápomocen při řešení Vašich otázek spojených s trávením volného času, užíváním wellness, pěší turistikou, transferů nebo cokoli jiného.

Ubytování:hotel nabízí svým hostům 73 pokojů v malebném prostředí Dunajského ohybu. Většina pokojů je vybavena dvoulůžkovými a jednolůžkovými lůžky a 6 z nich je vhodné pro rodiny s 3 dětmi. Všechny pokoje mají balkon s jedinečnou citadelou, hory obklopující Dunajský ohyb v Dömösu nebo hotelový park a jeho bazén. Vybavení pokojů: koupelna, WiFi, sejf, klimatizace, LCD kabelová TV, mini-bar, sušič vlasů, telefon.

Vybavení:plně vybavené wellness centrum s finskou saunou a infrasaunou, venkovní bazén, vnitřní bazén (v létě otevřený), dětský bazén, tobogán, parní lázeň, Corvin Bar, sluneční terasa, dětským bazénem a tobogánem, vířivka s výhledem na Dunaj.

Stravování:bohaté snídaně a večeře formou bufetových stolů. Hotelová restaurace a Corvin bar s terasou nabízí jídla tradiční maďarské ale i mezinárodní kuchyně. Htelu patří také restaurace Sirály, poblíž.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Konferenční službyklimatizovaný conference and meeting sál s moderním technickým zařízením sálu, umožňující oganizování corporate eventů, konferencí, partnerských setkání, tréninků, banquetů, recepcí.

Další služby: solarium, masáže, manikúra a pedikúra, bowling a fotbálek.

Vzdálenost (autem):
Praha - Visegrád: 539 km
Brno - Visegrád: 340 km
Ostrava - Visegrád: 365 km
Plzeň - Visegrád: 633 km

Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů (7 - 10)
-večeře formou bohatých bufetových stolů (18 - 22)

Ubytování: hotel ****

jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj s výhledem na Dunaj nebo do parku. Vybavení pokoje -koupelna, WC, TV a minibar

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.