Pobyt v Harkányech s výlety (autobusem)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pobyt v Harkányech s výlety (autobusem)

Lázeňské město s památkami
je obklopené vinicemi.

Lázeňské městečko leží v jižní části Maďarska v údolí obklopeném vinicemi. Patří mezi vyhlášené maďarské lázně. Je vyhledávaným místem nejen pro stálost teplého a příjemného počasí, ale zejména pro složení termální léčivé vody, která je vhodná pro léčení revmatických a kloubních onemocnění.

Program zájezdu

1. den: odjezd ve večerních hodinách, možnost nástupu na jižní Moravě. Noční přesun do maďarských Harkán.
2. den: příjezd v ranních hodinách. HARKÁNY – celodenní rekreace v termálních lázních. Pěkný lázeňský areál se nachází přímo v centru Harkán. Součástí areálu jsou rozlehlé kvetoucí parky. Lázně jsou rozděleny na dvě části – rekreační a léčebnou část. V rekreační části jsou návštěvníkům k dispozici dva venkovní bazény (26 - 32°C), léčebný bazén (33 - 35°C), malý whirlpool, plavecký bazén (22 - 26°C). Dětem je k dispozici tobogán, brouzdaliště a dětské hřiště. Léčebná část návštěvníkům nabízí polokrytý bazén (36°C), venkovní a vnitřní bazén (38°C) a wellness centrum – whirlpool (1x velký, 2x malý), jacuzzi, finskou saunu a parní lázeň. V léčebné části jsou bazény s termální vodou s velice silnými léčebnými účinky.
3. den: dopoledne PÉCS (Pětikostelí) – prohlídka historického jádra města, chrámové náměstí s katedrálou sv. Petra, mešita a další turecké památky. Starokřesťanské hrobky byly zapsány na Seznamu UNESCO. Odpoledne pobyt v termálních lázních.
4. den: dopoledne MÁRIAGYÜD – jedno z nejstarších poutních míst v Maďarsku, klenotnice, oltář v přírodě a křížová cesta na horu Tenkés. SIKLÓS – nad městečkem leží rozsáhlý hrad. Odpoledne pobyt v termálních lázních.
5. den: celodenní rekreace v termálních lázních. VILLÁNY – vinařská obec, večer posezení ve stylové csárdě se sklípkem.
6. den: celodenní rekreace v termálních lázních. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
7. den: návrat v ranních hodinách.