Relaxace v termálních lázních Bük

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Relaxace v termálních lázních Bük

NECHTE SE HÝČKAT V HOTELU PIROSKA**** - TERMÁLNÍ WELLNESS
ZÁJEZD BEZ NOČNÍCH PŘEJEZDŮ
Termální lázně Bükfürdö jsou jedny z nejznámějších evropských lázní a nabízí opravdu jedinečný relax pro všechny věkové kategorie. Léčebné lázně, plavecké bazény na ploše větší než 5000 m², saunový svět, zážitkové koupele či péče výborných masérů vám zajistí perfektní regeneraci a umožní nalézt ztracenou harmonii. Pojeďte do nich strávit pohodový víkend, užijte si dvoudenní pobyt v termálních lázních v ceně, odpočinete si v hotelové welness zóně, poznáte typická historická maďarská města Köszeg a Šoproň a samozřejmě posedíte u výborného maďarského vína.

Stravování: polopenze

polopenze - bufet

Ubytování: hotel ****

hotel Piroska s vlastním wellness, dvoulůžkové pokoje s vl. příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: Odjezd časně ráno, cesta do Maďarska. Prohlédneme si městečko Köszeg - "národní šperkovnici"- s krásně zachovalým centrem - jedno z nejpůvabnějších náměstí v Maďarsku Jurisics tér, gotický kostel sv. Jakuba, barokní kostel sv. Emericha, brána Hrdinů, hrad a uličky středověkého vnitřního města obehnané hradbami, aj. Bük - ubytování v hotelu Piroska****, relaxace v hotelovém wellness, nocleh.
2. den: Bük - relaxace a koupání v moderních termálních lázních v Büku. Na ploše 35 ha se nachází 14 krytých i venkovních bazénů (4 léčivé s termální vodou otevřeny celoročně). Pramen alkalické vody je 58°C horký a vhodný na léčení nemocí pohybového ústrojí, revmatismu, žaludečních a žlučníkovývh chorob, kardiovaskulárních potíží aj. Možnost ochutnávky vín a návštěvy trhu. Nocleh.
3. den: Relaxace a koupání v hotelovém wellness centru nebo v lázních Bük (nutno dokoupit vstupenku). Fakultativně výlet k Balatonu. Nocleh.
4. den: Dnes si budete opět moci užít relaxaci v termálních lázních (vstup v ceně). Nocleh.
5. den: Ráno si ještě naposledy užijete relaxace v hotelovém wellness a poté vyrazíme na zpáteční cestu - návrat kolem půlnoci