Silvestr 2019 - Aquaworld Resort Budapest

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr 2019 - Aquaworld Resort Budapest

Silvestr 2019:
silvestrovská galavečeře
silvestrovská party
silvestrovský program


Pro pobyt 2 x dospělý a 2 x děti je ubytování v pokojích "junior suite".

Aquaworld Budapest byl stvořen pro Vaši zábavu a relax. Největší Wellnessový komplex v Maďarsku. K dispozici jsou různé vodní atrakce, 17 krytých, vnějších a plaveckých bazénů, surfování a potápění, pohyb na vodní hladině v uzavřené kouli (waterball) a 11 různých vodních skluzavek. Ubytování naleznete v elegantním hotelu Oriental. Jeho součástí je samostatné ORIENTAL SPA wellness a fitness centrum.
V hotelu se nachází třípatrové, spa, wellness a fitness centrum s nádechem orientu. Zde naleznete xotické lázně, zážitkový bazén, speciální svět sauny, tenis, squash a fitness.

Silvester 2019:
sváteční galavečeře v hotelové restauraci 19:00 - 22:30
... hned potom ohromující silvestrovská zábava v plavkách
vodní divadlo, ohňová show, vodní a vzdušná akrobacie, živý koncert, laserová show, taneční vystoupení a taneční soutěž, soutěž v surfování, silvestrovské saunové seance a karibská párty s brazilskými tanečníky(všechny služby aquaparku dostupné po celou noc)
24:00 hod. půlnoční bufet v Aquaworldu se skleničkou šampaňského jako dárek!
Anebo se můžete rozloučit se Starým rokem při jazzové hudbě v hotelovém Lobby baru 22:30 - 02:00 hod.

Dětský silvestr v Bongo Kids Clubu do 23.00 hod., s programem pro děti


Rodinný pokoj (2+2) - maximálně 2 děti do 7 let (na přistýlce) - ZDARMA !

Stravování: Gastronomické služby zabezpečují Restaurace Dunaj a Colorado, Lobby bar a Oriental Fit bar. V resaturaci Dunaj na hosty čeká výběr z maďarské a mezinárodní kuchyně s výběrem regionálních vín. Pro malé je připraven dětský bufet a pro milovníky zdravého životního stylu bio-koutek. Restaurace Colorado nabízí speciality mezinárodní kuchyně a nově interpretované pokrmy maďarské kuchyně. Z nabídky Lobby baru si můžete kromě kávy a nápojů vybrat také snacky a zákusky z vlastní cukrárny. V nabídce orientálního Fit baru najdete lehké přesnídávky, osvěžující ovocné nápoje a exotické koktejly.

Ubytování a vybavení pokojů:hotel disponuje 221 Standardními pokoji o ploše 25–29 m² s dvěma lůžky nebo francouzským manželským dvojlůžkem a koupelnou se sprchovým koutem. Vybavení pokoje: nastavitelná klimatizace, LCD SAT TV, rozhlasový přijímač, telefon, minibar, sejf o rozměrech laptopu, vysoušeč vlasů. Dvoulůžkové pokoje mohou být vybaveny přistýlkou jen pro jedno dítě maximálně do věku 7 let. Rodinné pokoje se skládají z obývacího pokoje a z jedné nebo dvou ložnic o rozloze 25 - 29 m2, které lze otevřít, s oddělenými lůžky, z koupelny s vanou a sprchou a výhledem na park a na Budín. 28 Junior suit se dvěma lůžky nebo francouzským manželským dvojlůžkem a vytahovací pohovkou mají koupelny se sprchovým koutem a vanou. Pokoje Junior Suite mohou být vybaveny přistýlkou buď pro jednu dospělou osobu, nebo maximálně pro dvě děti do věku 14 let. 52 apartmánů a 2 pokoje pro vozíčkáře.

O čem je dobré vědět:
Vodních atrakcí je možno využívat jen na vlastní nebezpečí! Zážitkovou lázeň nesmějí používat bez dohledu děti do 15-ti let.

Skluzavka Onion slide je v provozu ve všední dny od 14:00 hodin.

Ostatní vodní atrakce komplexu Aquaworld jsou v provozu od 10:00 do 21:30 hodin.

Děti ve věku do 15-ti let, které navštívily zážitkové lázně Aquaworld za dohledu rodičů nebo jiných zletilých osob, mohou používat skluzavky za níže uvedených podmínek.
• obří skluzavky, počínaje od 5. úrovně věže (Tornado, Kamikaze, Létající koberec) mohou použít jen děti s výškou alespoň 150 cm,
• obří skluzavky, počínaje od 4. úrovně věže (Ufo, Rainbow, Černá díra), mohou použít jen děti s výškou alespoň 140 cm.

Použití ostatních skluzavek:
• skluzavku Onion slide mohou použít děti s výškou min. 140 cm a musejí být dobrými plavci
• skluzavku Horský potok (Hegyi-folyó) mohou použít děti s výškou min. 140 cm,
• rodinnou skluzavku Family může použít kdokoliv bez jakéhokoliv výškového omezení,
• skluzavky Wave a Jungle se nacházejí v dětském bazénu a mohou být použity výhradně dětmi ve věku 3-10 let.

Skluzavky, u kterých je povinná minimální výška 140 cm (Ufo, Rainbow, Černá díra, Onion slide, Horský potok), mohou být použity i dětmi s výškou 130-140 cm v případě, že jejich rodiče, nebo jiné dospělé osoby, vyplní formulář o přebrání zodpovědnosti, který je k nalezení u informačního pultu.

Skluzavky, u kterých je povinná minimální výška 150 cm (Wave, Kamikaze, Létající koberec) mohou být použity i dětmi s výškou 140-150 cm v případě, že jejich rodiče, nebo jiné dospělé osoby, vyplní formulář o přebrání zodpovědnosti, který je k nalezení u informačního pultu.

U malých dětí je povinné použití plaveckých plen do bazénu. Koupit pleny můžete v Aqua Shopu. Pokud dojde z důvodu scházející pleny ke znečištění vody v bazénu, jsou náklady na čištění v každém případě k tíži návštěvníka.
Pro utišení hladu během koupání, navštivte restauraci Aquaworldu. Do lázní je zakázáno přinášet potraviny a jídlo.

Dětem mladším 14-ti let se nedoporučuje návštěva saunového světa.

Hotel si vyhrazuje právo vyžádat si od klienta kreditní kartu za účelem krytí případných výloh a čerpání doplňkových služeb v průběhu pobytu.

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetový stolů

Ubytování: hotel ****

jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj.
Vybavení pokoje -nastavitelná klimatizace, LCD SAT TV, rozhlasový přijímač, telefon, minibar, sejf o rozměrech laptopu, vysoušeč vlasů
Rodinný pokoj: max.2+2 (děti do 7 et)
Dvoulůžkový pokoj: max.2+1
Check inn: 14:00
Check out: 10:00