Silvestr 2019 - Ensana Thermal Health Spa Hotel - Sárvár

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Silvestr 2019 - Ensana Thermal Health Spa Hotel - Sárvár

Silvestr 2019: Silvestrovská večeře s programem

Hotel se nachází v překrásném zeleném prostředí, v sousedství 200 let starého arboreta, do něhož je vstup (zdarma) přímo z hotelové zahrady. Ideální místo pro příjemnou relaxaci! Hotel má termální bazény, wellness centrum a saunový svět. Po koupání se projděte Královským parkem a pokochejte se nádhernou flórou a faunou! V léčebném centru hotelu se můžete regenerovat silou přírody. Je zde také fitness studio a solárium.

Ubytování:
136 pokojů s koupelnou typu Standard, Standard Plus a Superior, sušič na vlasy, koupací plášť, telefon, rádio, TV, minibar.

Vybavení:
Krytý a nekrytý bazén s termální vodou, termální rekreační bazén s perličkovou koupelí, s podvodní masáží. Prostranná zahrada s terasou na slunění, s lehátky, Danubius Premier Fitness Klub, půjčovna kol, kolky, stolní tenis, badmintonové kurty a basketbalové hřiště, zahradní šachy, péntaque, jóga, nordic walking, fitness programy.
Solárium, Salón krásy, manikúra, pedikúra.
Relaxační solná jeskyně: solná terapie pomáhá při léčbě nemocí dýchacího ústrojí.
Denně skupinové sportovní programy: jogging, nordic walking v překrásném Královském parku, péntaque dráha, stolní tenis, basketbalový koš, badmintonové kurty, ruské kuželky, zahradní šachy v hotelové zahradě, půjčovna kol, tenis.
Výuka jízdy na koni, vyhlídková jízda na kočáru, možnost lovu zvěře, rybolovu a golfu (25 km).



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Stravování:
Restaurace Nádor s nabídkou výborné maďarské a mezinárodní kuchyně i wellness menu. Kavárna Átrium, v létě zahradní bar. Soukromé parkoviště, prádelna, bezplatné Wi-Fi, prodejna suvenýrů, animační programy, knihovna.

Stravování: polopenze

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-večeře formou bohatých bufetových stolů

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkový pokoj s výhledem na bazén nebo do zahrady. V pokoji je možné umístit jednu přistýlku.
Balkon nebo francouzský balkon, koupelna s vanou, sušič vlasů, koupací plášť, televizor, kanály kabelové televize, telefon, rádio, minibar, služba buzení, pokojový servis, bezplatné WiFi. Klimatizace a sejf v jedné části pokojů.
Velikost pokoje: 20 m2