Termální lázně Sárvár - hotel Park Inn

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Termální lázně Sárvár - hotel Park Inn

Lázně Sárvár s moderním lázeňským areálem patří k nejznámějším v Maďarsku. V okolí Sárváru vyvěrají dva prameny léčivé vody - první z hloubky 1.200 m o teplotě 43°C a druhý z hloubky 2.000 m o teplotě 83°C s vysokým obsahem soli.
Z léčivé vody s vysokým obsahem solí se odpařováním získávala slavná Sárvárská termální krystalická sůl. Město nabízí nespočet skvělých restaurací, hospůdek a vináren. Léčba onemocnění pohybového ústrojí, osteoporózy, po úrazová a pooperační rehabilitace, léčba chronických gynekologických onemocnění, onemocnění dýchacího ústrojí a astma, zažívacích potíží a poruch trávení, kožních chorob.

Pojištění: zájezd zahrnuje povinné pojištění cestovní kanceláře ve smyslu zákona 159/99 sb.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění. CK GEOPS nabízí svým zákazníkům komplexní pojištění za příplatek. Jedná se o komplexní pojištění pojišťovny UNIQA, které zahrnuje balíček služeb obsahující: úrazové pojištění, pojištění storna, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění léčebných výloh v zahraničí a pojištění zavazadel.
Číslo poj. smlouvy: 1360500328 tarif K5; kontakt na Europ Assistance: +420 296 333696
• pojištění léčebných výloh v zahraničí pojišťuje vzniklé náklady na léky, ošetření a hospitalizaci až do výše 5.000.000 Kč a pojištění asistenčních služeb do výše 5.000.000 Kč
• pojištění stornopoplatků souvisejících se zrušením cesty ze zdravotních důvodů: plnění maximálně do výše 80 % ze stornopoplatku, nejvýše však 15.000 Kč
• úrazové poj.: plnění za trvalé následky úrazu (max. 300.000 Kč), úmrtí (max. 150.000 Kč)
• poj. odpovědnosti za škodu při cestě do zahraničí: škoda na zdraví a věci 1.000.000 Kč
• pojištění zavazadel (při překonání překážky) do výše 10.000 Kč

Stravování: vlastní

polopenze - snídaně a večeře formou bohatého bufetu. Za příplatek all inclusive, které navíc zahrnuje: obědy formou bufetu, od 11:30 do 21:30 hod. neomezenou konzumaci nápojů - káva, nealkoholické nápoje, ovocné šťávy a voda z automatu, černý a zelený čaj, točené pivo, rozlévané víno, ovoce.

Doprava: vlastní

vlastní; za příplatek lze objednat dopravu autobusem tam i zpět: z Prahy (dále Kolín,Kutná Hora,Havlíčkův Brod,Jihlava, Brno).

Ubytování: hotel ****

Hotel Park Inn**** - leží nedaleko centra města a je propojen s lázeňským areálem krytou chodbou. V hotelu je k dispozici: restaurace s venkovní terasou, bar se salónkem, výtah, dětský koutek, fitness, kulečník, stolní fotbal, šipky. 2lůžkové pokoje s možností1 přistýlky s příslušenstvím, fén, balkon, TV, telefon, rádio, minibar, trezor, klimatizace, župan na pokoji, WIFI.

Program zájezdu

1. den: Pobyty v lázních Sárvár s vlastní dopravou. Lázně: Moderní lázeňský areál s vodní plochou cca 3.600 m2 se skládá z léčebné části, zážitkové části, koupaliště a saunového světa. Za příplatek je možné si objednat řadu léčebných procedur, masáží a zábalů. V areálu je zážitková část s atrakcemi pro rodiny s dětmi oddělená od léčebné části, návštěvníci si tak mohou užívat nerušeného klidu v termálních bazénech. Léčebná část: venkovní léčebný bazén (34-36°C), venkovní zážitkový bazén (32-34°C), vnitřní léčebný bazén (37°C), vnitřní léčebný zážitkový bazén (34-36°C). Zážitková část: vnitřní bazén s vlnobitím (32-34°C), vnitřní dětský zážitkový bazén se skluzavkami, vodním dělem a stříkací bránou (32-34°C), vnitřní dětské brouzdaliště (32-34°C), jacuzzi (33-34°C, oddělená od dětské části), plavecký bazén (25 m, 24-26°C), vnitřní tobogány a skluzavky, dětský koutek s vychovatelkou, hlídání dětí zdarma, svět batolat (kuchyňka, přebalovací místnost, tepidárium, dětský koutek, odpočívárna), odpočinkové prostory a velká terasa na slunění. Saunový svět (za poplatek): finská sauna, biosauna, parní lázně, aromakabiny s vonnými oleji, Kneippův bazén, zážitkové sprchy a vířivky, relaxační místnosti. Delegát je přítomen osobně po dobu cesty busem; v průběhu pobytu na telefonu.