Termální lázně Zalakaros

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Termální lázně Zalakaros

Město Zalakaros ležící v západním Maďarsku – Zadunají.

Termální lázeňský areál GRÁNIT ZALAKAROS nabízí letní termální koupaliště s aquaparkem, kryté lázně a léčebné centrum. Celý lázeňský areál má celkem 25 bazénů o teplotě 28 – 36°C a je rozdělen na několik částí. V lázeňském domě naleznete bazény pro sedící s různou teplotou léčivé vody a termální bazén. Léčebné centrum nabízí vnitřní i venkovní bazény s léčivou vodou a vířivkami.
Součástí areálu je také saunový svět, který obsahuje 2 sauny, 1 parní kabinu s vlastním ponorným bazénem se studenou vodou.
Voda lázní Zalakaros je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, chronických zánětů a degenerativních změn kloubů, poruch nervové soustavy, nemocí srdcového a krevního oběhu, poruch metabolismu, chronických gynekologických a zubní zánětů. Kromě toho se voda může použít při rehabilitaci a doléčování po nehodách a ortopedických operacích.


Doprava: autokarem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Brno.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

Program zájezdu

1. den: odjezd v brzkých ranních hodinách, příjezd do Zalakarose kolem 14. hodiny, ubytování, koupání nebo procházka po městečku.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních.
3. den: předání pokojů, koupání. Odjezd odpoledne. Návrat do ČR v nočních hodinách.