Zalakaros, MenDan H160 **** - 5 denní Wellness pobyt

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zalakaros, MenDan H160 **** - 5 denní Wellness pobyt

REZERVUJTE NYNÍ A ZÍSKÁTE NAVÍC BONUS 5% - časově omezeno.
4* lázeňský wellness hotel se nachází na pěší zóně přímo v centru naproti termálním lázním. V okolí se nachází obchůdky, tržiště a městský park. Hotel nabízí vysokou úroveň služeb.
Městečko Zalakaros leží v malebné kopcovité krajině nedaleko Balatonu, v jeho okolí je řada vinic a vinných sklípků s možností posezení a ochutnávky místních kvalitních vín.

Vybavení a služby: recepce (směnárna, hotelový trezor), restaurace, bar, venkovní posezení, WiFi, konferenční služby, kosmetika, kadeřnictví, pedikúra, pro děti herna, golfový simulátor, kulečník, fitness, Nordic Walking, animační programy, skupinová cvičení, taneční večery s živou hudbou, Magic Bath party každý pátek, půjčovna a úschovna kol.
Parkování na monitorovaném hotelovém parkovišti za poplatek cca 3,- € / den.

Hotel má vlastní vodní svět – Aqualand (krytý termální bazén, zážitkový bazén s vodními atrakcemi, plavecký bazén, whirlpool, Kneippův chodník, dětský bazén); Saunový svět (finská sauna, bio sauna, parní kabina, odpočinková místnost);
Wellness centrum s tropickou odpočinkovou místností, dětský bazén a fitness.
Lázeňská část nabízí různé druhy masáží (relaxační, thajské, japonské a reflexní), uhličité koupele, podvodní masáže, slatinné obklady a další procedury.

Check-in 15.00 – 18.00 hod.
Check-out do 11.00 hod.


Stravování: polopenze

Během pobytu můžete ochutnat výborné speciality maďarské i mezinárodní kuchyně připravené profesionálním týmem kuchařů podle nejmodernějších gastronomických trendů. Snídaně a večeře formou bohatého bufetu, při večeři Vám zpříjemní živá hudba, a můžete ochutnat výborná vína ze všech koutů Maďarska.
Obědy jsou výběrem z menu. Na přání vegetariánská či dietní strava.

Ubytování: hotel ****

2lůžkový pokoj Superior (25 m2); Rodinný Superior (35 m2) s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let (kožená pohovka);
Apartmány (45 m2), s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let (kožená pohovka), kuchyňský kout;
2lůžkový pokoj Deluxe (25 m2) s možností přistýlky (kožená pohovka), vířivá vana;
Možnost ubytování až 2 dětí do 12 let na přistýlce v pokojích superior (rozkládací gauč).

Další vybavení: elegantně zařízená koupelna (sprcha nebo vana, WC, fén, ručníky), telefon, LCD TV, minibar, trezor, WiFi (zdarma), některé pokoje klimatizací či balkónem.
Dále lze objednat dětskou postýlku, vaničku, přebalovací pult nebo stoličku.