Ari Atoll - Safari Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ari Atoll - Safari Resort

balená voda, coca cola, sprite, tonik, soda, ledový čaj

džusy (pomerančový, grepový, rajčatový, jablečný)

pivo, místní bílé, růžové a červené víno, místní alkoholické nápoje, koktejly, káva a čaj

Dali byste si lehkou svačinu? Sendviče a toasty (rajčatové, sýrové, kuřecí a tuňákové) jsou podávány od 10:00 do 11:30 a od 15:00 do 17:00h

Poloha: Maledivy

Pláž: Cítíte dotek teplého písku pod svými chodidly? Užijte si každý krok po magické pláži s jemným bílým pískem.

Vybavení: Ubytování je vybaveno recepcí, obchodem se suvenýry, potápěcím centrem, spa a wellnessem, posilovnou a bazénem. V dechberoucí laguně se nachází bar, kavárna i restaurace. Volnou Wi-Fi můžete využít v restauraci i baru.

Sport a zábava: Aktivity: Je svět pod hladinou stejně úchvatný jako ten nad ní? To zjistíte díky půldennímu lodnímu výletu nejen za šnorchlováním , který je v rámci pobytu zdarma. Těšit se můžete nejen na poznávání krás Malediv, ale také na příležitostné večerní programy s živou hudbou, stolní tenis, volejbal, šipky, posilovnu, potápění a vodní sporty za poplatek.

Vypravíte se s námi na cestu snů?

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Ari Atoll: Barvy tak úchvatné, až se vám bude tajit dech? Barva průzračného moře, barva nádherné pláže, tropických květin i podmořského světa… Zavítejte do míst, kde se zastaví čas. Safari Island je tepajícím srdcem severního korálového atolu Ari Atoll.

Ari Atol, korálový ostrov, který si vás ve vteřině získá tyrkysově modrou lagunou, bělostným pískem i místními korálovými útesy. Ponořte se pod tajemnou hladinu moře, relaxujte na pláži při západu slunce nebo se vydejte na plavbu Safari lodí, kterou je možné bezplatně využít jednou za pobyt. Ari Atoll je od letiště Male vzdálený přibližně 25 minut hydroplánem. Samotný let se stane nezapomenutelným zážitkem díky možnosti spatřit krásy Malediv z ptačí perspektivy.

Stravování: polopenze

Chuť čerstvého tropického ovoce, lahodných toustů i místních nápojů poznáte díky polopenzi, polopenzi plus a all inclusive.

POLOPENZE - snídaně a večeře v hlavní restauraci

POLOPENZE PLUS - snídaně a večeře v hlavní restauraci, nápoje během dne (8:00 - 24:00)

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci, snacky během dne, nápoje (8:00 - 24:00)

Ubytování: hotel ****

Ubytování jako ze snu? Luxusní ubytování s čarovným výhledem na průzračnou hladinu moře. Vyberte si mezi plážovým bungalovem, semi vodním bungalovem a vodním bungalovem.

Plážové bungalovy

Popíjejte čerstvou kávu při pohledu na západ slunce nad vodní hladinou ve vodním bungalovu s rozlohou 45 m2. Bungalov je vybavený pohodlnými lehátky na opalování, luxusním nábytkem z bambusu, toaletou a vanou s oddělenou sprchou. Veškerý komfort vám zajistí horká i studená čerstvá voda, fén, klimatizace, minilednička, TV SAT a set pro přípravu čaje a kávy.

Semi vodní a vodní bungalovy

Vklouznout přímo z rozpálené terasy pod vodní hladinu? Ubytujte se v semi vodním, nebo vodním bungalovu, jehož zadní vchod vede k privátní terase s pohodlnými lehátky a přímým vstupem do laguny. Bungalovy o rozloze 45 m2 jsou vybaveny luxusním bambusovým nábytkem, toaletou a vanou s oddělenou sprchou. Pobyt vám zpříjemní horká a studená čerstvá voda, fén, klimatizace, minilednička, TV SAT a set pro přípravu čaje a kávy.