Baa Atoll - Dreamland Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Baa Atoll - Dreamland Resort

Je vašim snem probudit se uprostřed nedotknuté přírody, nechat na své tělo dopadat hřejivé paprsky slunce a cítit dotek jemného písku mezi prsty? Probuďte se v říši snů, kterou je jedinečný korálový atol Atoll Baa, jenž vás uchvátí svými barvami.
Atoll Baa
Pestrobarevné květy s úchvatnou vůní, bělostné pláže a tyrkysové moře dohromady utvářejí místo pro ničím nerušenou relaxaci. Korálový atol je nejen vyhlášenou potápěčkou lokalitou s bohatým podmořským životem, ale také místem, ve kterém vás síla přírody nepřestane překvapovat. Zajímavostí ostrova je rozlehlé jezero s čerstvou vodou ozdobené vodními rostlinami, v jedné části jezera si dokonce můžete zaplavat. Na atol Atoll Baa se dostanete za 30 minut hydroplánem nebo místním letem a následně člunem.
PLÁŽ
Slyšíte jemné šumění moře? Vychutnáváte si dotek čerstvého vánku na kůži? Relaxujte na bělostné pláži s pískem tak jemným, že se do něj budete chtít ponořit.
UBYTOVÁNÍ
Ležet na pohodlném lehátku s drinkem v ruce a sledovat západ slunce nad vodní hladinou. Představa, jež se může stát skutečností díky luxusnímu ubytování v podobě bungalovů a vodních bungalovů.
Bungalovy
Oba typy bungalovů disponují nadstandardním rozlohou 78 m 2 , každý z nich přináší výhled na moře, který vyráží dech. Pobyt vám zpříjemní klimatizace, TV SAT, horká i studená voda, venkovní i vnitřní sprcha, fén, minilednička, set pro přípravu kávy a čaje, luxusní nábytek a lehátka.
STRAVOVÁNÍ
Zažít zemi na vlastní kůži znamená poznat také její chuť a vůni. Připravte se na gastronomický zážitek. Dáte přednost polopenzi nebo all inclusive?
POLOPENZE - snídaně a večeře v hlavní restauraci
POLOPENZE PLUS – snídaně a večeře v hlavní restauraci, nápoje 08:00 - 24:00
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře v hlavní restauraci, snacky během dne, nápoje 08:00 - 24:00
V rámci programu polopenze plus a all inclusive se můžete těšit na neomezenou nabídku nápojů .
Balená voda, coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, ledový čaj
Džusy (pomerančový, jablečný, ananasový, rajčatový)
Pivo, místní víno, místní alkohol, koktejly, káva a čaj,

Na čerstvých sendvičích a dortech si můžete pochutnat dopoledne od 10.00-11.30 a odpoledne od 15.00-17.00h
VYBAVENÍ
Ubytování je vybaveno recepcí, dvěma bary, wellnessem a nechybí ani Wi-Fi zdarma . Vaše chuťové pohárky si budou hýčkat dvě restaurace s mezinárodní kuchyní, za nimiž stojí šéfkuchař oceněný pěti hvězdičkami.
AKTIVITY
Fascinuje vás tajemný mořský svět? Zdarma vás čeká půldenní výlet za šnorchlováním . O zábavu se postará také příležitostná živá hudba či diskotéka, posilovna, badminton, šipky, stolní tenis, potápění a vodní sporty za poplatek.
Nechte ožít své sny o dokonalé dovolené v DREAMLAND SEA & LAKE RESORT.
Virtuální prohlídka:
http://www.igoroom.com/vt/Dreamland/

Poloha: Maledivy