Tropical Attitude ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tropical Attitude ***+

Poloha: Menší zrenovovaný hotel v kreolském stylu leží v krásné tropické zahradě v klidném středisku, cca 45 km od hlavního města Port Louis a cca 50 km od letiště. Hotel je určený pouze pro dospělé osoby (18+).

Vzdálenosti Menší písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma, denně zdarma doprava na blízký ostrov Ile aux Cerfs, s krásnou pláží.

Sport a zábava: Stolní tenis, plážový volejbal, šipky, pétanque, stolní hry, plavba lodí s proskleným dnem; za poplatek masáže, kosmetické procedury, kulečník, potápění, vodní sporty, rybolov.

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu, možnost dokoupení all inclusive, které zahrnuje snídaně formou bufetu, obědy a la carte nebo bufet, večeře formou bufetu nebo menu, lehké občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (11:00-23:30) v časech a místech určených hotelem.

Ubytování: hotel ***+

Dvoulůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, SAT/TV, telefon; za poplatek minibar, trezor.

Vybavení: Vstupní hala, recepce, směnárna, 2 restaurace, bar, snack bar, WiFi v prostoru recepce zdarma, bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.