Svatý Martin

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Svatý Martin

Sonesta Ocean Point Resort*****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, 10 barů (5 exkluzivních), 7 restaurací (2 exkluzivní), 5 bazénů (3 exkluzivní), konferenční sály, lázeňské centrum Serenity (procedury za poplatek)

Wi-fi v celém areálu hotelu

Sport a zábava: Večerní zábavní a společenské programy, kasíno. Posilovna, minigolf, stolní tenis, šnorchlování.

Pláž: Písečná pláž Maho u hotelu

Ubytování: 130 nekuřáckých pokojů suite s výhledem na moře v několika kategoriích je vybaveno: TV, telefonem, minibarem, kávovarem, trezorem. WC, koupelna s vanou, sprchou, vysoušečem vlasů, osobní váhou, luxusními toaletními potřebami, župany a pantoflemi. Balkón nebo terasa se zahradním nábytkem, pokojový servis za poplatek; v nejvyšších typech suite služby komorníka

Stravování: 24 hodin All Inclusive – snídaně formou bufetu, oběd a večeře formou bufetu nebo výběrem z menu, nealkoholické a alkoholické nápoje včetně prémiových dle nabídky barů, odpolední čaj, denně doplňovaný minibar


Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště Praha - Ruzyně, odbavení 1,5 hodiny před plánovaným odletem. Přílet na letiště Grand Case ve francouzské části ostrova, uvítání na letišti a transfer do hotelu dle výběru.
2. - 7. den: SVATÝ MARTIN: Snídaně. Volno na koupání, opalo vání, vodní sporty. Pobyt na tomto vulkanickém ostrově, jež je rozdělen na francouzskou část o rozloze 43 km2 a holandskou část o rozloze 34 km2. Možnost využít nabídky fakultativních výletů do okolí či procházek po ostrově. Velmi oblíbené jsou nejrůznější lodní výlety, od šnorchlování až po plavby na sousední ostrovy Saba či Anguilla. Sportovní centra nabízejí široké možnosti aktivního odpočinku. Díky rozmanité podmořské flóře a fauně je ostrov oblíbeným cílem potápěčů.
8. - 9. den: SVATÝ MARTIN - PRAHA: Volno. Odpoledne transfer na letiště a odlet do Prahy.