Adventní Romantická Cesta Německa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Adventní Romantická Cesta Německa

Adventní zájezd po Romantické cestě Německa. Středověká města, úžasná vánoční atmosféra a krásné adventní trhy, to nás čeká v Brambergu, Würzburgu, Rothenburgu i Dienkelsbühlu. Na samém začátku zájezdu navštívíme jedno z nejstarších českých měst Cheb, které má rozhodně co nabídnout.

Cheb – Bamberg – Würzburg – Rothenburg – Dienkelsbühl

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 10.12. - 11.12. Odjezd A, L

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Ubytování: různé

hotel

UBYTOVÁNÍ
1x ubytování v hotelu *** – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
1x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v časných ranních hodinách (Praha 7:00 hod) přes Karlovy Vary do nejstaršího českého města CHEB . Původně říšské svobodné město má rozhodně co nabídnout, Chebský hrad, středověké kupecké domy – Špalíček, fascinující gotické kostely. A to vše navíc oděno do předvánoční atmosféry – vánoční trhy na náměstí Jiřího z Poděbrad. Odjezd do Německa, odpoledne BAMBERG . Historické centrum města (UNESCO) bývá přezdíváno jako Francký Řím, či Malé Benátky. Symbolem města je Stará radnice, postavená uprostřed řeky Regnitz. V době Vánoc se staré město promění v jednu velkou pěší zónu s vánočními trhy. Vedle tradičního punče by bylo hříchem neochutnat zdejší vyhlášené pivo Rauchbier. Ubytování v hotelu s možností večeře.
2. den: Po snídani procházka vánočně oděným městem WÜRZBURG (UNESCO), kde začíná tzv. Romantická cesta Německa. Vydáme se po ní do dalšího z kouzelných městeček ROTHENBURG , dokonalý skanzen středověkých uliček obehnaných městským opevněním. Kulisy středověkého města dodávají zdejším vánočním trhům nenapodobitelnou atmosféru. Odpoledne město DIENKELSBÜHL . Nejkouzelnější středověké město na Romantické cestě s dokonale zachovaným městským opevněním s věžemi. Vánoční trhy v historickém centru na vnitřním dvoře starého "špitálu" s množstvím tradičních pochutin a místních výrobků. Návrat do ČR v pozdních večerních hodinách (Praha 23:00 hod).