Berchtesgaden a Mozartův Salcburk

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Berchtesgaden a Mozartův Salcburk

Pojištění: V ceně je zahrnuto povinné pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění a pojištění na storno. Za příplatek lze u CK zprostředkovat komplexní pojištění do zahraničí od pojišťovny UNIQA (balíček obsahuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody).

úvodni popis_PROV: Adventní zájezdy za vánočními trhy do Rakouska a Bavorska, Mozartovo město Salcburk, návštěva solného dolu v Berchtesgadenu, plavba lodí po jezeře i koupání v lázních.

Stravování: snídaně

1x snídaně, možnost dokoupení večeře za 450 Kč. Večeře doporučujeme, v okolí hotelu není moc možností stravování.

Doprava: autokarem

klimatizovaným zájezdovým autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč), vybaveným DVD
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Ubytování: hotel ***

hotel, 2 lůžk. pokoje s vl. příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6 (HK, Pa, Po, ČB a po trase), SALCBURK, slavné vánoční trhy , po stopách vánoční písně Tichá noc, domek autora textu Josefa Mohra v Salcburku, nebo návštěva Mozartova rodného domu, ubytování v okolí
2. den: 2. den: Berchtesgaden: solný důl (podzemní solné jezero, hornický vláček, dvě skluzavky, podzemní lanovka), plavba lodí po Königssee , adventní trhy u zámku, anebo koupání v termálních lázních Watzmann Therme , návrat do Prahy do půlnoci CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám v adventních místech.