Drážďany - Adventní Drážďany

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Drážďany - Adventní Drážďany

nas_tip: Oblíbený advent v Drážďanech můžete spojit s prohlídkou zámku Moritzburg a návštěvou výstavy „Tři oříšky pro Popelku“, kde uvidíte nejen originální kostýmy, ale výstava se zaměřuje také na filmovou tvorbu režiséra Václava Vorlíčka a hudbu skladatele Karla Svobody.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa Q - Trutnov (+ 180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150) Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), Praha Trasa T - Lovosice dálnice (-150), Ústí nad Labem dálnice (-150) a další nástupní místa na trase dle dohody v CK

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (HK 5:00, PCE 5:30, Praha 7:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd z ČR, po příjezdu do Drážďan prohlídka města a jeho největších pamětihodností s průvodcem – proslulý Zwinger, kostel Frauenkirche, Semperova Opera, procházka po Brühlské terase podél řeky Labe, adventní trh Striezelmarkt s největší dřevěnou pyramidou světa... Poté individuální volno k návštěvě adventních trhů, kde můžete ochutnat řadu adventních dobrot, zejména tradiční místní pochoutku drážďanskou štólu. Přibližně v 18:30 hod. odjezd do ČR.