Kaňonem Dunaje na střechu Německa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kaňonem Dunaje na střechu Německa

Za krásami mnoha nej Bavorska, za přírodou, technikou, kulturou, dalekými výhledy i pivem.

Pojištění: V ceně je zahrnuto povinné pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění a pojištění na storno. Za příplatek lze u CK zprostředkovat komplexní pojištění do zahraničí od pojišťovny UNIQA (balíček obsahuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody).

Stravování: snídaně

snídaně formou švédského stolu, lze objednat bavorskou večeři

Doprava: autokarem

klimatizovaným autobusem s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč), vybaveným DVD

Ubytování: hotel **+

hotel, 2 lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6:h (Be, Tá, ČB), cesta do Bavorska, plavba lodí nejkrásnější soutěskou Dunaje do kláštera Weltenburg, nejstarší klášterní pivovar na světě s údajně nejkrásnější bavorskou pivní zahrádkou, ochutnávka piva, které získalo 3x titul nejlepší černé pivo na světě (World Beer Award – 2004, 2008 a 2012), bavorská metropole MNICHOV , zážitky pro každého: milovníci techniky (největší německé Technické muzeum či muzeum BMWt ), milovníci umění (skvělé galerie a sbírky umění), milovníci nákupů (obrovské množství obchodů a obchodních domů se skvělými cenami přímo na pěší zóně), milovníci piva - v centru jsou pivnice všech velkých pivovarů vč. největší pivnice světa
2. den: 2. den: GARMISCH-PARTENKIRCHEN - prohlídka olympijských sportovišť, procházka překrásnou soutěskou Partnachklamm , dále fantastický fantastický výjezd na "střechu Německa" - nejvyšší německou horu Zugspitze (2.962 m), jednou ze 4 nejoblíbenějších zubaček Německa (překonává převýšení 1.883 metrů), na vrcholu vás čekají fantastické výhledy, hranice Tyrolska a Bavorska, jeden z posledních bavorských ledovců , na své si přijdou i milovníci piva, protože je tady nejvýše položená německá pivní zahrádka , cesta dolů kabinovou lanovkou k úchvatnému jezeru Eibssee ; pro zájemce o techniku exkurze do zákulisí lanovky, do Prahy kolem 23. h CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním dopravním podmínkám.