Lampionový průvod dětí v adventním Norimberku

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lampionový průvod dětí v adventním Norimberku

Pojištění: Zájezd obsahuje povinné pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 sb. proti úpadku; nezahrnuje komplexní pojištění. Doporučujeme komplexní pojištění u pojišťovny UNIQA (pojištění úrazové, léčebné v zahraničí, za náhradu škod a především pojištění na storno zájezdu ve výši 28 Kč/den (minimálně však 84 Kč) nebo pouze léčebné výlohy v zahraničí a asistenční služba ve výši 20 Kč/den.

úvodni popis_PROV: Poznejte památky jednoho z nejvýznamnějších říšských měst, vydejte se po stopách A. Dürera, projděte si vyhlášený vánoční trh, ochutnejte vyhlášený svřák, klobásky a perníčky a nechte se dojmout lampionovým průvodem tisíců dětí.

Doprava: autokarem

zájezdovým autobusem s polohovacími sedadly, s klimatizací, s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč) , WC a DVD.

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6 h ráno, NORIMBERK , středověké město říšských sněmů, chrámy sv. Vavřince, Panny Marie s orlojem, sv. Sebalda, překrásná renesanční kašna na Hlavním náměstí, Císařský hrad (návštěva interiérů a muzea s českým audioguidem) , odkud je pěkný výhled na město, oblíbené sídlo císaře Karla IV., narodili se tu jeho synové Václav IV. a Zikmund, Spital, kde byly uloženy římské korunovační klenoty, dům Albrechta Dürera , radnice s možností návštěvy podzemí - středověké vězení s výstavou středověkých mučidel, vánoční obchody Käthe Wohlfahrt s hračkami a jiným tradičním vánočním zbožím - možnost koupit vánoční dárky, slavné vánoční trhy s typickou bavorskou atmosférou - jedny z nejslavnějších adventních trhů v Evropě , ochutnáte červené i bílé svařáky, norimberské klobásky, perníčky, předpokládaný návrat do Prahy do půlnoci Ck si vyhrazuje právo úprav programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám.