VÍKEND V BERCHTESGADENSKU

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

VÍKEND V BERCHTESGADENSKU

Nejkrásnější přírodní partie.

Víkendový poznávací zájezd do Berchtesgadenska, které je proslulé nevšedními přírodními krásami. Projdete se i okolo známého kostelíku v obci Ramsau, který je velmi často fotografován na prospekty. Perlou národního parku je jezero Königssee, proslulé po celém světě. Křišťálově průzračná voda má kvalitu pitné vody, jezero je jako norský fjord ohraničeno strmými horskými stěnami.

Stravování: snídaně

Možnost dokoupení večeří za celkovou cenu 640,- Kč.

Ubytování: hotel

dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, přesun do Rakouska. KÖNIGSSEE – jezero uprostřed národního parku je obklopeno vysokými horami, jejichž králem je Watzmann. Lodí přes Královské jezero ke kostelu sv. Bartoloměje a k Zadnímu jezeru. Vycházka na salaš, možnost ochutnávky (podmáslí, sýr, uzené, pálenka).
2. den: KEHLSTEIN – výlet na Orlí hnízdo (Hitlerova čajovna), dnes výletní restaurace s kruhovým výhledem. BERCHTESGADEN – možnost relaxace v solných lázních Watzmann Therme se slanou vodou. Prohlídka nejstarší německé palírny likéru Encián s možností degustace. RAMSAU – malebné městečko s kouzelným kostelíkem a pěknými výhledy na Alpy.
3. den: BERCHTESGADEN – prohlídka solného dolu s podzemním jezerem, lanovkou a klasickou skluzavkou. Prohlídka historického jádra města. V odpoledních hodinách odjezd, návrat do 22.00 hodin.