Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...
Stravování probíhá individuálně. Pokud nocujete pod stanem, přibalte lehký plynový nebo benzínový vařič. Ceny potravin jsou v Norsku přibližně dvakrát až třikrát vyšší než v ČR, alkohol je ještě dražší a jeho prodej je striktně regulován. Na nákup základních potravin budeme zastavovat v supermarketech, kde jsou ceny nejpříznivější (poprvé však až 5. den programu ráno, 2. den lze případně něco dokoupit během prohlídky Rostocku). Relativně levně se dají koupit např. tuňákové konzervy, kaviár či sýr v tubě, marmelády, konzervovaná zelenina a některé další produkty.
Budeme nocovat v kempech (na začátku 2x jednu noc, poté 5x vždy dvě noci ve stejném kempu). Pro stanovou variantu potřebujete vlastní dvouplášťový stan v dobrém stavu, karimatku a spacák s limitem teplotního komfortu alespoň minus 5 °C. Sprchy jsou ve většině kempů placené (cca 10 NOK). Zpravidla je k dispozici wifi a v některých kempech také malá kuchyňka s vařičem. Za příplatek můžete zvolit nocleh v chatkách, které jsou nejčastěji čtyřlůžkové (někdy také dvou-, tří- či maximálně pětilůžkové) s patrovými postelemi. Úroveň vybavení jednotlivých chatek se liší. Většinou jsou k dispozici deky a polštáře, vařič a někdy také lednice, určitě si však vezměte vlastní spacák, ručník a nádobí na vaření.. Sociální zařízení bývá společné pro celý kemp. Na konci pobytu je třeba zanechat chatky uklizené (v některých to není vyžadováno)