MS Maasdam - Plavba po Novém Zélandu a Austrálii (z Aucklandu)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

MS Maasdam - Plavba po Novém Zélandu a Austrálii (z Aucklandu)

Prostorné promenádní paluby z tradičního týkového dřeva vytvářejí příjemný společenský prostor na této středně velké lodi. Vnitřní interiéry se pyšní mnoha uměleckými díly holandské historie, schodiště zdobí olejomalby Stephena Carda. Během plavby na MS Maasdam si zamilujete rozlehlou a odpočinkovou knihovnu Leyden Library. Odpolední šálek čaje si vychutnáte nejlépe v salonku Explorer´s Lounge, odkud jsou krásné výhledy na moře. V noci to žije především v Crowns Nest, odkud zní živá hudba a u baru se podávají skvělé drinky.

Vybavení lodě: hlavní restaurace, samoobslužná restaurace, italská restaurace, steak restaurace, snack bar, 8 barů a klubů, kuřácký salónek, 2 bazény, několik vířivek, aerobik, basketbalové a tenisové hřiště, stolní tenis, fitness centrum, lázně Greenhouse Spa s wellness procedurami a salónem krásy, kino, divadlo, kasino, živá hudba, výuka tance, herní arkády, internetová kavárna, knihovna, umělecká a fotografická galerie, nákupní centrum.

Ubytování: 629 kajut, z toho 7 kajut je bezbariérových. Všechny kajuty mají televizi s DVD přehrávačem, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelnu s WC, vysoušečem vlasů a županem. K dispozici je 24h denně pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Stravování: plná penze

Večeře v hlavní restaurace je podávána v pěti chodech. Nabídka hlavních jídel je z mezinárodní kuchyně, zahrnuty jsou i vegetariánské pokrmy. Začátek večerního stolování v hlavních restauracích je možné rezervovat ve více termínech.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí Vám rádi zajistíme na požádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: TV, DVD přehrávač, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelna s WC, sprchou, vysoušečem vlasů a županem. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Auckland (Nový Zéland)-17:00
2. den Tauranga (Nový Zéland)07:0018:00
3. den Napier (Nový Zéland)12:0018:00
4. den Wellington (Nový Zéland)09:0018:00
5. den Akaroa (Nový Zéland)08:0018:00
6. den Port Chalmers (Nový Zéland)08:0018:00
7. den Oban (Southland) (Nový Zéland)08:0017:00
8. den Fiordland National Park (Nový Zéland) | plavba
9. den na moři
10. den na moři
11. den Hobart (Tazmánie) (Nový Zéland)08:0023:00
12. den na moři
13. den Eden (Austrálie)07:0016:00
14. den Sydney (Nový Zéland)07:00-