Adventní Wroclaw a tajemní trpaslíci 1 den

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Adventní Wroclaw a tajemní trpaslíci 1 den

Jednodenní výlet za adventem do jednoho z nejhezčích polských měst Wroclaw - Vratislav, která bývala po staletí součást českých zemí. Historické město plné památek, mosty a ostrovy, adventní trhy se spoustou tradičních suvenýrů a dobrot a zábavné sošky trpaslíků všude po městě.

Pojištění: Cena zájezdu nezahrnuje komplexní pojištění. Doporučujeme komplexní pojištění u pojišťovny UNIQA (pojištění úrazové, léčebné v zahraničí, za náhradu škod a především pojištění na storno zájezdu), anebo pouze léčebné pojištění ve výši 22 Kč/den.

Stravování: vlastní

Orientační ceny v Polsku: balená voda 1,5l 3 zł, chléb 2 zł, káva 7 zł , pivo v restauraci od 5 zł, jídlo v restauraci od 20 zł, mléčný bar (rychlé občerstvení) 5–10 zł, obložená bageta 7 zł, 0,5 vodky 20 zł (vhodný dárek), pohlednice 2,5 zł, WC 1 zł.

Doprava: autokarem

klimatizovaným zájezdovým autobusem s možností občerstvení a DVD
Upozornění: odjezdy a svozy z uvedených míst se uskuteční, pokud se sejde dostatečný počet zájemců. Trasy odjezdů se mohou změnit v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Program zájezdu

1. den: 1.den odjezd z Prahy ráno, HK a po trase dle dohody, přejezd do VRATISLAV (Wroclaw), historické slezské město, jedno z nejhezčích náměstí v Evropě, radnice s orlojem, renesanční domy, Solné náměstí s Královským palácem, ostrovy na řece Odře - především Tumský ostrov se skvělou katedrálou a dalšími kostely, secesní řetězový Grunwaldský most, barokní knížecí palác, univerzitní budovy (barokní Aula Leopoldina), všude jsou zábavné sošky trpaslíků, hezké adventní trhy a betlémy, anebo variantně individuálně: obří Raclawické panoráma , pozoruhodná Hala století - UNESCO, nebo Afrikárium v zoologické zahradě s fantastickými africkými krajinami a tunelem v Rudém moři, návrat do Prahy do půlnoci CK si vyhrazuje právo úpravy programu podle počasí a aktuálních otvíracích dob objektů. Ve Vratislavi je možné si najmout místního průvodce (na 2-3 h).