Canico - Hotel Quinta Splendida ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Canico - Hotel Quinta Splendida ****

Poloha: hotel se nachází v městečku Caniço, v kopci 2 km nad pobřežím a pláží. Hotelový komplex se skládá z několika jedno a dvoupodlažních budov. Hlavní budova "Quinta Estrela" byla postavena začátkem 19. století. Budovy jsou zasazeny do překrásné zahrady obklopené botanickou zahradou o rozloze 30 000 m², kde najdete okolo 1 000 druhů rostlin. Oblázková pláž je vzdálena asi 2 km. Letiště je asi 8 km a hl. město Funchal 7 km od hotelu.

Vzdálenosti pláž: cca 2 km
centrum Caniço: cca 400 m
Funchal: cca 8 km

Sport a zábava: luxusně zařízené wellness centrum (služby za poplatek) – vnitřní vyhřívaný bazén (cca 12x7 m), sauna, vířivá a turecká koupel, ledové sprchy, parní lázně, masáže, salón krásy a množství dalších léčebních a relaxačních procedur. Hotel organizuje ochutnávku vín, procházky zahradou s odborným výkladem a večerní programy. Golfové hřiště je autem vzdálené 15 min od hotelu.

Stravování: vlastní

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze formou bohatého bufetu.

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí ubytování ve 20 dvoulůžkových pokojích, 80 dvoulůžkových studiích, 38 s 1 ložnicí (až pro 3 os.) a 3 apartmány se 2 ložnicemi (až pro 4 os.) a obývacím pokojem. Studia a apartmány mají plně vybavený kuchyňský kout, koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), sat. TV, rádio, telefon, trezor (za poplatek), minibar, balkón, terasu nebo zahradu, většina má výhled na moře. V hotelu je také 25 SPA suit (asi 60 m2), které mají luxusní vybavení, soukromou terasu s výhledem na moře, plazma TV, DVD, PC s připojením na internet a bezplatný vstup do SPA.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, bezplatný internet, bary, 2 restaurace, konferenční sál, zimní zahrada, čítárna s knihovnou, vyhřívaný venkovní bazén (cca 25x10 m), terasa s lehátky a slunečníky zdarma, zahradní altánky, fitness centrum, stolní tenis, putting green.