Prodloužený víkend v Lisabonu 2018

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Prodloužený víkend v Lisabonu 2018

Program zájezdu do Lisabonu:

1. den: Přílet do Lisabonu, přesun do hotelu 3*, ubytování, odpoledne prohlídka historického centra Lisabonu - půldenní pěší prohlídka s česky nebo slovensky mluvícím průvodcem. Prohlédneme si památník Marquese de Pombala, honosnou Avenidu da Liberdade i náměstí Restauradores, Rossio, Figueira a k řece orientované překrásné náměstí Comercio. Zavítáme do zapomenutých uliček nejstarších lisabonských čtvrtí a pokocháme se vyhlídkami na řeku Tejo a most 25. dubna. Vysvětlíme si, jak fungují lisabonské historické tramvaje a výtahy. Prohlídku je pro zájemce možné zakončit večeří v typické rodinné restauraci, kde lze ochutnat místní speciality (například tresku, která je portugalským národním jídlem). Návrat na hotel individuální. Nocleh.

2. den: celodenní výlet: Sintra, Cabo da Roca, Cascais - fakultativně - výlet do pohádkového města Sintra, které se nachází jen pár kilometrů za Lisabonem, uprostřed věčně zelených kopců přírodního parku Serra de Sintra. Toto kouzelné místo bylo letním útočištěm portugalských králů a dodnes se zde dochovalo mnoho důležitých staveb, a proto je zapsáno na Seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Jednou z nejvýznamnějších památek je Královský palác s komíny z 15. století. Odpoledne se vydáme na konec světa, na mys Cabo da Roca, který je nejzápadnějším pevninským výběžkem kontinentální Evropy, a poté podél malebného pobřeží přejedeme do přímořského letoviska Cascais. V odpoledních hodinách návrat do Lisabonu, nocleh.

3. den: Volný den - individuální program v Lisabonu. Možnost využití dne k návštěvě zajímavé lisabonské čtvrti Belém, nebo Oceanária. Návrat na hotel. Nocleh.

4. den: Volný den - individuální program v Lisabonu. V poledne přesun na letiště. Odlet do Prahy.

Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.


Stravování: snídaně

-snídaně formou bohatých bufetových stolů
-možnost doobjednání večeří v ceně usd 33,-/osoba/den

Doprava: letecky

pravidelná linka Praha-Lisabon-Praha, incl.let. poplatky a taxy

Ubytování: hotel ***

ubytování ve 2 lůžkových pokojích ( klimatizace, sociální zařízení se sprch.koutem, WC a fénem, TV/SAT, telefon, rádio, mini bar a trezor)
check in: od 14:00
check out: do 12:00