Madeira - D. Pedro Madeira ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Madeira - D. Pedro Madeira ****

Dovolená v oáze uprostřed Atlantiku! Program Senior 55+ Vám umožní navštívit a poznat nezapomenutelné květinové scenérie, jedinečné levády nebo malebné přístavní město Funchal na ostrově Madeira za velmi příznivou cenu! Ušetřete a vydejte se na Madeiru v programu Senior 55+!
Ostrov územně náleží Portugalsku a je znám jako věčně zelená oáza plná orchidejí, lilií, magnolií, azalek a spousty dalších květin. Příznivé klima, které na Madeiře po celý rok vládne, je zárukou ideálních podmínek pro floru všeho druhu. Na každém kroku Vás bude obklopovat panenská příroda, do které jsou začleněny velmi kvalitní hotely s výbornými službami.
Máte-li chuť zažít neopakovatelnou dovolenou v subtropickém ráji uprostřed malebné přírody a věčně zeleného pralesa, pak zájezd na Madeiru je v programu Senior 55+ je tím pravým pro Vás!

Poloha: Hotel se nachází v krásné poloze nad zálivem Machico Bay s úžasným výhledem na přístav a pláž. Ideální místo pro klidnou dovolenou. V jeho blízkosti je však i centrum rybářského městečka Machico. V roce 2004 prošel kompletní rekonstrukcí. Letiště ve Funchalu je vzdálené 5 km, centrum Funchalu poté 22 km.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : V hotelu je hostům k dispozici recepce, restaurace, 2 bary, venkovní vyhřívaný bazén s mořskou vodou vč. dětského brouzdaliště, multifunkční sál, Wi-fi připojení na recepci zdarma, tenisové kurty, potápěčské centrum, obchod se suvenýry a kadeřnictví.

Vybavení pokoje : Všech 218 pokojů je pohodlně a účelně zařízeno a vybaveno vlatní koupelnou/WC, telefonem s přímou volbou a satelitní TV.