Madeira - Hotel Cais Da Oliveira ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Madeira - Hotel Cais Da Oliveira ****

Poloha: Nově renovovaný Apartmánový hotel je situován na útesu s vlastním vstupem do moře. Díky své poloze je vhodný pro milovníky klidu, moře a potápění (blízko je potápěčská škola a podvodní přírodní park). Hotel vám poskytuje za poplatek 3€/osoba Shutle Bus do Funchalu, který vás více krát do dne přepraví do centra Funchalu a opačně (po-pá 09:00-17:00). Hotel se skládá z hlavní budovy a dvou vedlejších budov. Je vhodný pro nenáročné a je součásti hotelů Roca Mar a Royal Orchid. Nachází se 15 min. východně od Funchalu v městečku Caniço de Baixo a od letiště je vzdálen cca 12 km.

Pláž: Kamenitá pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Plážový servis za poplatek.

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého bufetu se podávají v Roca Mar. Polopenze a all inclusive za příplatek.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, Snack bar, internet point za poplatek, wi-fi na recepci a na pokojich zdarma, venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky, vnitřní bazén, vířivka a fitness centrum ( ve vývoji). Klienti mají možnost využívat prostory hotelu Roca Mar a Royal Orchid jako je SPA, vstup do moře, fitness centrum, vnitřní bazén či sauna.

Vybavení pokojů: Apartmány s výhledem na pevninu, se dvěma samostatnými postelemi nebo dvojlůžkem, sociálním zařízením, plně vybaveným kuchyňským koutem, klimatizací, vysoušečem vlasů, televizí a balkonem nebo terasou. Pokoje s výhledem na moře jsou k dispozici za příplatek.