Madeira - Hotel Do Campo ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Madeira - Hotel Do Campo ****

Poloha: Tento nově zrenovovaný a ekologický hotel se nachází ve městečku Ribeira Brava, na západním pobřeží Madeiry. Hotel je postavený na relativně vysokém místě a nabízí krásný výhled na moře či hory, klid a svěží vzduch. Nedaleko hotelu se nachází levada Nova (cca 1,2 km), bar nebo minimarket. Zhruba 2 km od hotelu v centru Ribeira Brava se nachází mnoho restaurací, barů a supermarket. U hotelu je autobusová zastávka autobusu Rodoeste jezdícího do Funchalu.


Pláž: Veřejná a skalnatá pláž se nachází cca 2 km od hotelu. Přístupná je buď po silnici a chodníku nebo místní dopravou.

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: snídaně

Snídaně nebo Polopenze formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Recepce, venkovní parkoviště, výtah, čítárna, společenská místnost, internetový koutek s 1 počítačem k dispozici, Wi-Fi zdarma v celém hotelu, prádelna (za poplatek), venkovní sladkovodní bazén s lehátky a venkovní vířivkou, bar, vyhřívaný krytý bazén, fitness centrum, herna a místnost pro cvičení jógy. Za poplatek: vnitřní vířivka, sauna, hammam a masáže.
Vybavení pokojů: Světlé a vzdušné pokoje s balkónem a s výhledem na bazén či oceán jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, župany, fénem, SAT/tv, miniledničkou, setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (za poplatek) a Wi-Fi připojením.