Madeira - Hotel Mimosa ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Madeira - Hotel Mimosa ***

Poloha: Hotel se nachází v turistické zóně, konkrétně v západní části Funchalu, na svahu nad mořem. Disponuje skvělou polohou jelikož leží pouhé 2 km od historického centra Funchalu, 300 m od oblíbeného koupaliště Lido a 100 m od zastávky linkového autobusu. V blízkém okolí hotelu jsou rovněž k naleztnutí restaurace, bary či obchůdky. Hotely Buganvilia a Mimosa tvoří společně s hotelem Estrelicia areál hotelového řetězce Dorisol a sdílejí společně některé prostory.

Pláž: Koupaliště LIDO je vzdáleno cca 300 m od hotelu. Jedná se o zdejší největší veřejné koupaliště Lido u promenády (bazén, dětské brouzdaliště s herními prvky, betonová plata na slunění, přístup do moře po schůdcích, vstupné cca 5 Eur/os./den)

Poznámka: - Pro vstup do krajin schengenského prostoru není nutný cestovní pas, vycestovat je možné i na základě OP.
- Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Pokud není optimální knihovací třída již k dispozici, může se cena letenky, a tedy i zájezdu zvýšit.
- Zájezdy jsou na zpětné potvrzení ze strany pořádající CK
- Na základě poptávky Vám rádi připravíme pobyty na libovolný počet nocí
- Na vyžádání k dispozici privátní (sami v autě/25€ os.) nebo Luxury transfer (Laguna/mercedes E/40€ os.)

Aktuální inormace ohledně výskytu COVID19 v destinaci, omezení atp.:http://www.visitmadeira.pt/en-gb/useful-info/corona-virus-(covid-19)/information-to-visitors-(covid-19)

Stravování: polopenze

Snídaně, Polopenze nebo Plná penze (vše formou bohatého bufetu).

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, parkoviště, bary, restaurace, obchod se suvenýry, Wi-Fi připojení, herna, stolní tenis, billiard, šipky, tenisový kurt, dětské hřiště, venkovní bazén, sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma, vnitřní bazén, fitness centrum, vířivka, sauna. Masáže, automatický strojový trénink těla, babysitting a internet point za poplatek.

Vybavení pokojů: Apartmány jsou příjemně zařízeny, disponují možností jedné přistýlky a jsou vybaveny kuchyňským koutem (vařič, mikrovlnná trouba, lednice), vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, SAT/TV, trezorem (za poplatek) a balkonem.