Bad Kleinkirchheim - Residence Bel Monte ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Residence Bel Monte ***

Bad Kleinkirchheim se nachází uprostřed prosluněných Korutan nedaleko jezera Millstättersee. Dominantou tohoto zimního i letního střediska nejsou pouze okolní hory spolu s biosférickou zónou národního parku Nockberge ale také léčivé termální lázně nacházející se přímo v centru tohoto městečka. Termály Römerbad a St.Kathrein tak umožňují zrelaxovat každého, kdo si toto místo vybere pro svou nejen aktivní dovolenou v Alpách.

Pobyty: týdenní pobyty

Fakultativní nabídka: • pěší turistika v nadmořské výšce 1.055 – 2.055 m.n.m. s více jak 100 km značených tras a možností poznání okolní krajiny a horských pastvin . Doporučujeme vyjet lanovkou do národního parku Brunnach z blízko položeného městečka St.Oswald. Lanovky v provozu denně od 18.května - 4.října před a po tomto datu v omezeném provozu /informace na dotaz/
• nordic Walking, cykloturistika a MTB na značených trasách
• golfové hřiště s 18 jamkami
• 12 km vzdálené jezero Millstättersee
• hrad Sommeregg a muzeum bonsají v Seebodenu
• renesanční zámek Porcia ve Spittal an der Drau
• benediktínský klášter v Millstattu ze 16.století

Kärnten Card platná v období do 26.10.2019 (nutno mít foto) zahrnuje nespočet výhod
• Výhodné vstupné na více jak 100 výletních míst
• Více jak 60 partnerských subjektů s nabídkou výhodných slev
• Zhruba 50% slevy na dopravě autobusem, vlakem (u týdenních a delších pobytů)
• Více informací na www.kaerntencard.at

Tip: Bad Kleinkirchheim Card v období zahrnuje spoustu slev a možností:
• aktivní sportovní programy (na kolech a pěších tůrách, rodinné zážitkové akce)
• slevy na lázeňský programy a termály v Thermal Römerbad a St. Kathrein
• výhodné ceny: Kaiserburgbahn a Biosphärenparkbahn Brunnach, Golf-Arena, Alpenwildpark Feld am See
•cesta busem po regionu s kartičkou zdarma
• Více informací na www.badkleinkirchheim.com

Stravování: vlastní

Typ stravování: Vlastní

Doprava: vlastní

Vzdálenost z ČR: 550 km z Prahy
515 km z Brna

Možnosti dopravy: vlastní

Ubytování: apartmán

Bad Kleinkirchheim (1.100 m) známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovky Kaiserburgbahn. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku.

Termály Römerbad zahrnují vnitřní i venkovní bazény přímo v centru Bad Kleinkirchheimu. Römerbad má celkem 3 patra – na polovině spodního jsou termální bazény na druhé polovině a v dalších dvou patrech je již oddělení saun – finské, turecké, bio, bylinkové, parní lázeň, vířivky, další venkovní bazének s perličkou, bar s občerstvením a odpočívárny. Určitě lze doporučit přikoupení vstupného i do saun, které zaujmou nejen svojí nezvyklou stavbou připomínající kulaté pece.

Termály St. Kathrein bazénová část je větší než v Romerbadu – má dva velké vnitřní bazény – adventure bazén s vodními atrakcemi a druhý „léčebný“ s teplotou vody 33°C a se zákazem vstupu dětem do 16 let a tři venkovní bazény – jeden s teplou a dva sportovní s méně teplou vodou. Saunová část je naproti tomu menší než u Romerbadu, zahrnuje jednu venkovní a jednu vnitřní finskou saunu, bylinkovou parní lázeň, perfektní ochlazovací bazének a spoustu odpočíváren. Je zde restaurace a možnost stravování.

Ubytování v komfortně vybavených apartmánech:
APT-8: Apartmán pro 6-8 osob (cca 88 m2) - předsíň, ložnice s manželskou postelí, sprchový kout, samostatné WC s bidetem, obývací vybavená kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, balkon, v druhém patře apartmánu velký obývací pokoj s 2lůžkem a samostatným lůžkem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, velká koupelna se sprchou/WC/bidetem.
APT-6: Apartmán pro 4-6 osob (cca 58 m2) - předsíň, ložnice s manželskou postelí, ložnice s palandami, sprchový kout, samostatné WC s bidetem, obývací vybavená kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, balkon.
Kuchyně jsou vybaveny sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou, ledničkou s mrazákem, myčkou na nádobí a kávovarem. Apartmány jsou dále vybaveny vysavačem, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlícím prknem a dvěma SAT-TV.
Wi-Fi internet ZDARMA.