Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd

Privátní penziony v AbtenauPopis a poloha: privátní penziony jsou rozmístěny v rámci celého Abtenau, cca 15 minut jízdy naším autobusem od Russbachu v lyžařském středisku Dachstein – West. Vybavení: místnost, kde se podávají snídaně.

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 112 Euro, děti roč. 2003-2012 45 Euro, junioři roč. 2002-2000 81 Euro.

nas_tip: Pohodový prodloužený víkend na lyžích mimo hlavní sezonu, blízká vzdálenost z ČR, doporučujeme i pro běžkaře - bežkařský ráj – údolí Lammertal (Abtenau, Lungötz) a Postalm.

cenik: TermínPočet nocíDní lyžováníOsoba08.03.-12.03.19233 690

Stravování: snídaně

rozšířená servírovaná snídaně v penzionech. Večeře si řeší účastníci zájezdu individuálně. V centru Abtenau se nachází restaurace.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor/Písek, České Budějovice.

Ubytování: pension

2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. 4 lůžkové pokoje doporučujeme jen rodinám s 2 malými dětmi.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu.