Dachstein West - Obertraun-prázdninová vesnička

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dachstein West - Obertraun-prázdninová vesnička

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Obertraun (514 m), klidná obec u Halstattského jezera. Vesnička cca 5 minut od centra, cca 2 km od lanovky na Krippestein.

Stravování: vlastní

vlastní (za příplatek možná polopenze, tj. snídaně formou bufetu, večeře o 4 chodech)

Ubytování: apartmán

Chalety, v objektu je centrální budova s recepcí, restaurace, kavárna, wellness areál s krytým bazénem (v ceně), za poplatek sauna, pára, masáže nebo kosmetika. Chalety jsou vybaveny dřevěným nábytkem v tyrolském stylu, všechny ložnice mají plochou LCD TV, kuchyně s mikrovlnou troubou, troubou, indukčním vařičem, myčkou nádobí, balkonem nebo terasou se zahradním nábytkem.
• APT-4 Hallstaettersee pro max. 4 os., v přízemí vybavená kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, v patře 2x ložnice – každá se sprchou/WC a balkonem;
• APT-6 Attersee pro max. 6 os., v přízemí vybavená kuchyně s jídelnou, obývací pokoj a koupelna se sprchou, zvlášť WC, v patře 3x ložnice – dvě ložnice se sprchou/WC a balkonem;
• APT-6 Wolgang pro max. 6 os., stejné jako chalet Attersee, navíc se saunou;
• APT-8 Traunsee pro max. 8 os., v přízemí vybavená kuchyně s jídelnou, obývací pokoj a ložnice se sprchou/WC, v patře 3x ložnice – každá se sprchou/WC, sauna.
Parkování: 1 parkovací místo vždy poblíž apartmánu, jinak k dispozici centrální parkoviště
V ceně Salzkammergut Erlebnis Card - slevy u více než 110 aktrakcí (vlaky,Muzea,...)