Zell am See - Kaprun - Grossglockner a Hitlerovo Orlí hnízdo ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: gasthof Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zell am See - Kaprun - Grossglockner a Hitlerovo Orlí hnízdo ***

Oblíbený zájezd na nejzajímavější místa v Rakousku a Německu, Salcburk – okouzlující barokní město s historickým jádrem, vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, zasněžené vrcholky „třítisícovek“, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner, krásná příroda, Národní parky, nenáročný program, zkrátka pohoda v Alpách.

Poznámky : Průvodce: František Tuháček (05.07.-07.07.) Mgr. Bohuslava Bubeníčková (28.09.-30.09.)

cenik : Termíny 2018Osoba05.07.-07.07.vyprodáno28.09.-30.09.4 790

nas_tip : Oblíbený zájezd na nejzajímavější místa v Rakousku a Německu, Salcburk – okouzlující barokní město s historickým jádrem, vysokohorská silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, zasněžené vrcholky „třítisícovek“, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner, krásná příroda, Národní parky, nenáročný program, zkrátka pohoda v Alpách.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Hradec Králové, Pardubice, Praha, Kolín a České Budějovice.

Ubytování: gasthof

Gasthof *** se snídaní.

Program zájezdu

1. den: ráno odjezd autobusu z Prahy. Prohlídka Salcburku – okouzlujícího barokního města v srdci Evropy, historické jádro se stovkami jedinečných staveb, ubytování. 2. den – snídaně, celodenní autobusový výlet do nitra Národního parku Vysoké Taury – výjezd vysokohorskou panoramatickou silnicí Grossglockner Hochalpenstrasse, která nás dovede až do srdce Alp, jeden z nejkrásnějších průsmyků v Evropě, nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner (3.798 m), Výšina císaře Františka Josefa, rozhledna Wilhelma Swarovského, ledovec Pasterze nejkrásnější panoramata Alp, fauna a flora Alp, výstavy a kino, cestou zpět zastávka v Zell am See, prohlídka malebného městečka na břehu jezera. 3. den – snídaně, odjezd do NP Berchtesgaden – návštěva Solného dolu (jízda vláčkem, důlní skluzavky, plavba lodí po solném jezeře) a výjezd po unikátní silnici na Kehlstein 1.834 m, kde se tyčí známé Hitlerovo Orlí hnízdo, nádherné výhledy do okolí a na jezero Königsee. Odpoledne odjezd do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách.