Lechtalské údolí, lanovky v ceně, čistá příroda

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lechtalské údolí, lanovky v ceně, čistá příroda

Lanovky jsou již v ceně zájezdu.

Nový zájezd s lehkou turistikou se slevovou kartou, tentokrát do kouzelné oblasti Lechtalských Alp, které leží v západním Rakousku ve spolkových zemích Tyrolsko a Vorarlbersko. Příroda je zde jen minimálně poznamenaná člověkem. Lechtalské Alpy vynikají hlubokými dolinami a strmými, působivě formovanými štíty, mnohdy porostlými travou do značné výšky. Podél říčky Lech jsou jako perly rozesety malebné vesnice, ze kterých jsou vedeny naše výlety na úchvatné vyhlídky na alpské velikány. Možnost slevy na vstup do několika bazénů.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Přesun do Rakouska. FERNPASS – v závratné výšce nad údolím se klene visutý most, který spojuje zříceninu hradu Ehrenberg s pevností Fort Claudia. Přechod po 400 m dlouhém vzdušném visutém mostě, který se klene až 115 m vysoko nad údolím. Můžete zde otestovat strach z výšek. Přechod vzdušného mostu není povinný. Prohlídka zříceniny hradu Ehrenberg a pevnosti Fort Claudia.
2. den: JÖCHELSPITZ-BAHN – túra na slunné straně Lechtálského údolí. Lanovkou do nadmořské výšky 1769 m, kde najdete jednu z nejslunnějších a nejkrásnějších vyhlídek v regionu. Užijte si fantastické alpské panorama s klidnými túrami dle zdatnosti jednotlivých účastníků. Líbit se vám budou koberce pestrých květin. HILZGAU – vycházka nádherným údolím, vodopád.
3. den: STEFFISALP EXPRES – čtyřsedačkovou lanovkou do výšky 1884 m. Túry nádhernou krajinou k jezeru Körbersee.
4. den: RÜFIKOPS SEILBAHN – kabinkovou lanovkou do výšky 2350 m. Turistika chráněnou přírodní oblastí s vápencovými skálami podle zdatnosti jednotlivých účastníků.
5. den: PETERSBODENBAHN – šestisedačková lanovka vás vyveze do horských výšin. Panoramatické výhledy. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.
6. den: Návrat v ranních hodinách.