Maria Alm - Penzion Koidl ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Maria Alm - Penzion Koidl ***

Útulný penzion na ideálním místě pro pěší turistiku. Bonusová karta Hochkönig Card zdarma.

Poloha: penzion leží na slunném místě s nádherným výhledem na okolní pohoří. Centrum obce Maria Alm je vzdáleno cca 800 m, jezero ke koupání cca 6 km. Volnočasové centrum s koupalištěm cca 2 km.

Vybavení: penzion se 14 pokoji svým hostům nabízí jídelnu, resp. společenskou místnost. Letní terasa, louka s lehátky a slunečníky.

Internet : WiFi na pokojích zdarma.

Wellness tip : za poplatek: sauna a parní lázeň. (1x týdně zdarma).

Pro děti : dětské hřiště.

Další výhody : HochkönigCard zdarma s množstvím výhod a slev u smluvních partnerů (např.: použití lanovek v Maria Almu, Dientenu a Mühlbachu, využití turistického autobusu, 1x cesta lanovkou na Biberg, vstup do koupališť v Maria Almu a Mühlbachu, využití tenisových kurtů v Maria Almu a Mühlbachu a mnoho dalšího). K večeři 0,25 l vína, voda, limonáda nebo 1x 0,5 l piva zdarma.

parkování: parkoviště zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Saalfelden zdarma (nutná rezervace předem přímo v penzionu); domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 1,55 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

polopenze. Bohatá snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu o 3 chodech, 6x týdně salátový bufet. 1x týdně večer s grilováním (dle počasí), vepřové koleno nebo žebírka. Jsou využívány potraviny z vlastní produkce penzionu.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2B): jsou vybaveny sprchou, WC, kabel. TV. Dvoulůžkové pokoje (A2C): vybavení jako A2B, navíc balkon. Rodinné pokoje (A2D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (patrová postel, do 11 let), vybavení jako A2B.