Zillertal - Hotel Strass v Mayrhofenu ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zillertal - Hotel Strass v Mayrhofenu ****

velmi hezký hotel leží v centru Mayrhofenu, tvoří ho 3 propojené budovy. Díky své poloze ve středu Zillertlu je dobrým výchozím místem pro výlety po celém tomto velmi atraktivním údolí. Pokud budete chtít využívat lanovek s letním provozem, doporučujeme zakoupení Zillertal Aktiv Card, se kterou můžete využívat zdarma 1 lanovku denně, navštěvovat 6 letních koupališť a používat veřejné dopravní prostředky v údolí (cca 65 Euro/dospělá osoba/6 dní).

vybaveni : hala s recepcí, výtah, parkoviště, jídelna, restaurace, bar, zahrada s lehátky a slunečníky pro hosty, dětská herna a hřiště pro děti.

zazemi : v ceně vnitřní bazén 13 x 6 m a rozsáhlé wellness s párou, bio párou, saunou, biosaunou, infrakabinou, bylinnou saunou a odpočívárnou (vstup od 14 let), posilovna, tenisový kurt.

nas_tip : Děti do 12,9 let ubytované na 3. a 4. lůžku mají pobyt s polopenzí zdarma.

cenik : Období 2018Dospělí28.06.-07.07.2 24007.07.-11.08.2 52011.08.-22.09.2 240

Poznámky : po celou sezonu min. počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, pří pobytu na 7 nocí sleva 9%.

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, 6x týdně se odpoledne podávají koláče, večeře menu o 4 chodech s možností výběru z 2 hlavních jídel, salátový bufet.

Ubytování: hotel ****

pokoje pro 2-4 osoby mají koupelnu s WC, kabelovou TV, fén, rádio, wi-fi zdarma, trezorek a balkon. 3. a 4. lůžko je rozkládací gauč.