Mölltal - Apartmány Bidner

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mölltal - Apartmány Bidner

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Flattach (699 m) – leží na úpatí nejjižněji položené ledovcové lyžařské oblasti Rakouska – Mölltalského ledovce. Od údolní stanice metra je vzdálený zhruba 8 km, z místa je pravidelná skibusová doprava.
Apartmánový dům se nachází v klidné lokalitě ve Flattach, nachází se zde lyžárna a parkoviště. Vzdálenost domu cca 8 km od ledovce Mölltal, zastávka skibusu je nedaleko, skibus je zdarma. Hned u domu je restaurace.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

Apartmán č. 1 pro 4-6 osob, 40 m2: má ložnici s manželskou postelí, druhá ložnice má patrovou postel, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a s kuchyňským koutem, SAT-TV, koupelnu se sprchou a WC, terasa.
Apartmán č. 2, pro 4-8 osob, 58 m2: má 2 ložnice s manželskými lůžky, další ložnice má patrovou postel, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a kuchyňským koutem, SAT-TV, koupelna se sprchou a WC, terasa.
Apartmán č. 3, každý pro 4-8 osob, 63 m2: má 2 ložnice s manželskými lůžky (v jedné z nich je ještě rozkládací gauč pro 2 osoby), obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a s kuchyňským koutem, 2x SAT-TV, 2 koupelny se sprchou a WC, 2 vchody, společná terasa.
Kuchyňský kout je kompletně vybaven: sporák, mikrovlnná trouba, lednice, kávovar, varná konvice, nádobí, ve velkých apartmánech je také myčka.