Na kole kolem Wolfgangsee

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Na kole kolem Wolfgangsee

Náš jednodenní cyklovýlet okolo slavného Wolfgangsee je vhodný pro všechny milovníky rekreačního ježdění na kole. Trasa dlouhá necelých 28 km je určena jak pro mladé, tak pro rodiny s dětmi i osoby starších ročníků. Navíc se část cesty povezeme parníkem, takže si naše nohy příjemně odpočinou. Okolní krajina vás učaruje a odvezete si kromě několika našlapaných kilometrů i krásné vzpomínky.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 1:00 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV – 1:45 HOTEL BENICA, UL. KE STADIONU
TÁBOR – 2:30 ČERPACÍ STANICE ORLEAN, UL. SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 3:30 PARKOVIŠTĚ U HUSOVY TŘÍDY, PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min. 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přesunuta na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČASU ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.