Ötztal Arena - Sölden - Apartmány Top Tirol ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ötztal Arena - Sölden - Apartmány Top Tirol ***

NEPŘEHLÉDNĚTE: PODZIMNÍ LYŽOVÁNÍ V AKCI!

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Längenfeld (1.250 m) - obec cca 12 km od Söldenu, dům leží blízko centra, zastávka skibusu 30 m od domu. Vřele doporučujeme návštěvu Aquadome v Längenfeldu - termály uprostřed hor, svět lázní a sauny!

Stravování: vlastní

Možnost vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

vzdálenost z ČR:
• Praha 580 km
• Brno 680 km

Ubytování: apartmán

Hotel s apartmány vhodný i pro větší skupiny, v domě pro hosty k dispozici recepce, moderní wellness centrum, kde na cca 300 m2 pro hosty k dispozici krytý bazén, různé druhy saun, pára, tepidárium, relaxační místnost nebo vodní postele, dále dětská herna nebo donáška pečiva. Ubytování v apartmánech následujících typů:
APT-3 (30 m2): pro 2-3 osoby, předsíň, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s jídelním koutem, ložnice s 2lůžkem a dalším lůžkem, koupelna s vanou nebo sprchou a WC, balkon.
APT-4 (30 m2): pro 2-4 osoby, v podkroví, předsíň, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s 2lůžkem, koupelna s vanou nebo sprchou a WC, některé apartmány s balkonem
APT-5 (44 m2): pro 2-5 osob, předsíň, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s jídelním koutem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby a dalším lůžkem, ložnice s 2lůžkem, koupelna s vanou a WC, některé apartmány s dalším WC, balkon.
APT-6 (42 m2): pro 4-6 osob, v podkroví, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, ložnice s 2lůžkem, další ložnice s palandou, koupelna s vanou nebo sprchou a WC, balkon
APT-7 (72 m2): pro 4-7 osob, předsíň, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a dalším lůžkem, 2x ložnice s 2lůžkem, koupelna s vanou nebo sprchou a WC, balkon.
APT-8 (83 m2): pro 4-8 osob, předsíň, kompletně vybavený kuchyňský kout, obývací pokoj s jídelním koutem, rozkládacím gaučem pro 2 osoby a dalším lůžkem, ložnice s 2lůžkem, další ložnice s 2lůžkem a 1lůžkem, 2x koupelna s vanou a WC, balkon
Všechny apartmány jsou vybavené rádiem, Sat-TV, telefonem, sejfem a wi-fi připojením (za poplatek na místě).
Parkování: u objektu zdarma