Pitztal - Alpenrose

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pitztal - Alpenrose

NEPŘEHLÉDNĚTE: Libovolný den nástupu a délka pobytu! • Uvedené ceny na www.sport-s.cz jsou již ponížené o slevu 1.moment • Ubytování s polopenzí a skipasem • Děti narozené v roce 2012 a mladší v doprovodu s rodiče zdarma (1 rodič -> 1 dítě), další dítě sleva -50% • Slevy pro děti a mládež nar. 2003 - 2015

Skipas: Skipas Pitztalgletscher & Rifflsee - je zahrnutý v ceně na uvedený počet dnů. Skipas platí na všech vlecích středisek Pitztal Gletscher a Rifflsee. Na ledovci Pitztal se v letošní sezóně lyžuje od 25.9.2021 do 8.5.2022, lyžařské středisko Rifflsee je v provozu od 4.12.2021 do 18.4.2022 (v závislosti na stavu sněhu). Omezení je na podzemní lanovku Pitzexpress, kterou lze použít v jednom dni pouze jednou na cestu vzhůru a jednou na cestu zpět. V ceně skipasu je zahrnut skibus z Zaunhofu do obou středisek. BAMBINI SKIPAS pro děti nar. v r. 2012 a mladší - ZDARMA v doprovodu rodiče (1rodič=1dítě). DĚSTKÝ TARIF pro děti narozené 2006-2015. Skipas ve formě hands-free, vyžaduje se vratná kauce 2 €. Využívání běžeckých tratí v údolí zdarma, na ledovci a na Rifflsee za poplatek (ceny lanovek pouze pro běžkaře). *) Se 4 až 6denním skipasem na Pitztalský ledovec a Rifflsee je možné lyžovat také libovolný 1 den ve středisku Hochzeiger a 2 dny ve střediskui Kaunertal Gletscher a Fendels v sousedním Kaunertalu..Od 7denního skipasu na Pitztalský ledovec a Rifflsee je možné lyžovat libovolné 2 dny ve středisku Hochzeiger a také 2 dny ve střediskui Kaunertal Gletscher a Fendels v sousedním Kaunertalu..Hochzeiger - pro lyžování na Hochzeigeru skipas Innerpitztal neplatí (s výjímkou viz výše*), je nutno zakoupit skipas Hochzeiger. Ten platí na všech vlecích tohoto střediska a na skibus Wenns–Jerzens–Hochzeiger. Středisko bude otevřeno od 3.12.2021 do 23.4.2022. Atrakcí je 6 km dlouhá sáňkářská dráha od lanovky ve 2 000 m, s převýšením 550 m. Každý čtvrtek je večerní sáňkování mezi 19.30-21.00 hod. (zdarma od 5- a vícedenního skipasu. Při zakoupení 4- až 6-denního lyžařského skipasu Hochzeiger máte možnost lyžovat jeden den během doby platnosti skipasu na ledovci Pitztal nebo Rifflsee (kromě ročního pasu).Přizakoupení 7- a více-denního skipasu Hochzeiger máte možnost lyžovat maximálně dva dny během doby platnosti skipasu na ledovci Pitztal nebo Rifflsee (kromě ročního pasu).

Místo pobytu a poloha: Zaunhof (1.250 m), vesnička ležící na východním úbočí Pitztalského údolí s nádherným výhledem na okolní 3tisícovky, vzdálená cca 19 km od Pitztal Gletscheru a 11 km od Hochzeigeru. Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher a Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.

Stravování: polopenze

polopenze, tj. snídaně a večeře, stravu připravuje český kuchař. Snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech dle jednotného menu.Na vyžádání lze zajistit vegetariánskou stravu. Při pobytu možnost zakoupit nápoje a občerstvení za Kč dle aktuální nabídky.

Ubytování: pension

Prázdninový dům Alpenrose - 4podlažní prázdninový dům ve stráni nad kostelíkem je vyhledávám pro svoji "domáckou atmosféru" a příznivé ceny. Nabízí ubytování turistického typu. V 1. a 2. patře jsou 2-, 3- a 4-lůžkové pokoje s umývadlem, většina s balkónem, WC/sprchy na patře. V přízemí jsou tři 4 lůžkové pokoje, společné WC/sprchy a umývárna, možnost posezení a stůl na stolní tenis. Ve zvýšeném přízemí je jídelna, sloužící zároveň jako společenská místnost, velká terasa, k dispozici TV-SAT, video, WI-FI připojení, telefon/fax.Parkování: přímo u objektu, v ceně Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher/Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.