Pitztal - Haus Marita

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pitztal - Haus Marita

NEPŘEHLÉDNĚTE: Libovolný den nástupu a délka pobytu! • Uvedené ceny na www.sport-s.cz jsou již ponížené o slevu 1.moment

Skipas: Skipas není zahrnutý v ceně.

Místo pobytu a poloha: Zaunhof (1.250 m), vesnička ležící na východním úbočí Pitztalského údolí je vzdálená cca 19 km od Pitztal Gletscheru a 11 km od Hochzeigeru. Zastávka skibusu před domem.

Stravování: vlastní

s možností vaření ve vybavené kuchyni

Ubytování: apartmán

Haus Marita, se dvěma apartmány; apartmán A (100 m2) pro 4-6 osob v horním patře má 2 samostatné ložnice s manželskou postelí a rozkládací pohovkou, velkou kuchyň-obývací pokoj s komfortním nábytkem a kabelovou TV, samostatný balkon, koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC, komfortní kuchyni s elektrickým sporákem, myčkou, mikrovlnnou troubou, mrazákem, kávovarem, varnou konvicí a troubou.
Apartmán B (60 m2) pro 2-4 osoby v prvním patře se samostatným schodištěm má ložnici s manželskou postelí a třílůžkový pokoj s palandou (odděleny posuvnými dveřmi), kuchyň-obývací pokoj s komfortním vybavením, kabelová TV, balkon. Apartmán s koupelnou se sprchou a WC, kuchyň s elektrickým sporákem, troubou, mrazákem, kávovarem, rychlovarnou konvicí, troubou.
K dispozici je lyžárna.
Parkování: před domem.
Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher/Rifflsee před domem.